Jak moc jsou ty mapy přesné a co přesně mám hledat (truhlu, místo ke kopání, …)? Třeba mapa 11 ukazuje na jeskyni západně od ledečka, ale ani v ní ani okolo ní nemůžu nic najít, maximálně je kousek smírčí kříž… Díky předem za rady.
Môže to byť truhla, hrob, studňa… Čokoľvek. Väčšinou sú presné, ale občas sú nepoužiteľné. Prinajhoršom nájdeš návod na YouTube, ale hľadať je celkom zábava, takže si to nechaj až ako poslednú možnosť.
Hlavne sa nenechaj zmiasť, sever nemusí byť vždy hore. Ale na mape je to vždy vyznačené.
Díky, něco už jsem našel, ale ti jeskyni nemůžu pořád dát…
Taky jsem měl ten samý problém s jeskyní SZ od Ledečka. Finta je v tom, že ta správná jeskyně leží trošku někde jinde, ta mapa tě mate (stejně jako mě). Našel jsem tu správnou jeskyni jen díky videonávodu na youtube. Myslím, že leží až dost daleko na Z od Ledečka.
Aha, tak to je škoda, že je to tak nedotažené…
Ale toto se mi stalo jen s touto jednou mapou, ostatní byly na pohodu.
Nehľadal som podľa mapy, tak som náhodou objavil truhlu, ktorá bola indikovaná na mape.
Kde všude se dají mapy sehnat? Hru jsem už dokončil a mám jich všehovšudy 11. Mlynáři ani obchodníci už mi žádné nové nenabízejí…
začni chlastat a probouzet se na místech pokladů
Díky
To by zajímalo i mě. Občas ti nějakou prodá pocestný. Taky jsem určitě nezískal všechny.
Ten odkaz od Blacksmithe je přesný a asi čtyři jsou opravdu od pocestných.