Mapy pokladů?

Ve své truhle jsem měl několik map k pokladům nejspíš. Jak se používají? ještě jsem to moc nezkoumal.

tak to víc prozkoumej

1 Like

:slight_smile: ok

Je v nich zbroj Warhorse studia, pro začátek hry je velice dobrá, k ní jsou tam i další drobnosti včetně peněz. Bohužel poslední mapa vede k truhle, která má zámek na levelu veryhard a není tedy snadné se do ní dostat.

Je to tak, že když neumím ještě číst, tak si mapu neotevřu?? Dík

Hele mně to šlo otevřít ještě před tím než jsem se naučil číst, takže by neměl být problém.

OK. Dnes to zkusím. Jak tak vidím, tak jsem si měl vzít v práci tak týdenní volno. :smiley:

Rád bych si poradil, ale nechci radit. Zkazil bych ti požitek ze hry. Já se tak natrápil, než jsem to všechno našel. :wink:

1 Like

To jo, chce to chvilku trpělivosti :smiley: já nad tím strávil asi 3 hodiny :smiley: ale na youtube jsou už myslím 2 videa, kde je to hezky ukázaný a kde se ty místa přesně nachází.

1 Like

Já včera vyberu poslední místo a chviličku po tom crash a smazání všech save… Ještě stále jsem nasranej.

Tak to by mě nasralo, já už na ukládání začal používat mod jelikož po tom co jsem měl odehrané skoro 2 hodiny (bez uložení) a hra spadla tak jsem se tak nasral a už ukládám jen pomocí modu :smiley: ale že ti to takhle smazalo všechny uložené pozice je divný.

to jimdixx: No ty voe, to bych asi nedal to vše opakovat. Doufam, že mě to nepotká. Hraji tedy na PS4. Teď jsem tady někde četl, že některým po update patche to stále pádá…snad je to jen na PS4 PRO. Ještě jsem to po update nezapl…:-:scream:

Já taky hraju na ps4, stalo se to více lidem. Asi nějaká spojitost s tím novým patchem. Na ps4 ty módy asi nejsou co ? Teď se budu furt jen bát, že se mi to stane znova

ahoj hledám mapy k pokladu VI, XIV, XIX a XXIV a nikde je nemůžu sehnat prý vám dají nějaký pocestný ale žádné jsem nepotkal poraďte pls

No jo no, občas se někomu po novém patchi stane, že se ve hře přestanou objevovat pocestní (tuláci), či jiná havěť. To potom ty mapky asi těžko nějak získat.

Poklady jde ale vyzvednout i bez mapy… Mám pocit, že (v mém případě) mapy nabízeli lidé na dost odlehlých místech, např. v tábořišti blízko kraje mapy apod.

Já vím že je mám dostat od kupců při rychlo jízdě ale potkám všechno možný ale kupce ani jednou tak nevím jak je získat chci si je najít sám ale bez map asi těžko

Já “fast travel” vůbec nepoužívám a i tak se mi jednou poštěstilo narazit na človíčka, co prodával mapu. Kdesi v jihovýchodním koutě v lese se dá koupit mapa od muže sedícího u ohně, v tomto případě se ale asi nejedná o náhodnou událost.

kde to přesně bylo já to testnu

Nejsem si jistej, ale myslím, že jsem ty kupce na běžné cestě mezi městy taky nepotkal. Jeden člověk u ohně byl v lese jižně od Sázavy (byl tam někde i pytlák)…