Meč královny ze sáby – Zach

Ahoj vím že tady jsou témata na tento quest, ale ja mam jinej problém. mam 4 kousky meče (od petřiny, z rataji, ledecka a talmberka) a poslední má mít zach v sázavě? když s ním promluvím tak říká, že ho pořád nosí u sebe, ale když ho okrádám nebo omráčím, tak ho u sebe prostě nemá :frowning: nevíte náhodou jestli jsem někde neudělal chybu? nacházím se ve fázi souboj kovářů a řešení padělatelů peněz, Přibyslavice skoro kompletně dostavěný. Díky za pomoc

Zkus jeste jeho truhly, pripadne se prospat a znovu ho prosacovat. Vim, ze nektery jsem kradl v truhlach.

Pripadne, zkus kouknout na ten kus u horniho kovare v ratajich. Ma ho doma v truhle. Tim by se ukol aspon dokocil.

Díky,
prospani nepomohlo, v truhlach v kovarne ani u sebe doma to zach nema. Podle navodu na youtube to ma mit u sebe, ale u me to proste nema, mozna su moc daleko v pribehu, nevim, ale je to divny.
Toho horniho kovara v ratajich myslis toho co ma dilnu u horniho hradu? v kterym baraku ale bydli? v kovarne to v zadny truhle taky nei, ale kdyby to mel doma tak by to vyresilo muj problem.
jenom ale vedet v kterym baraku hledat :smiley:

Barák pod kovárnou-zadní místnost
-napravo ode dveří na polici.

Ahoj
buď su ve špatným baráku (ale myslim že ne, protože v něm ten kovář v noci byl) nebo su úplně slepej, protože ten kousek pořád nemůžu najít :frowning:
Ve spodním patře sou 3 místnosti, jedna je zakázaná, sou v ní i nejaký police, ale k ukradení tam je jenom jídlo, je tam teda jedna truhla kterou nemůžu otevřít ale tam to asi nebude že? jinak je to podobně jako v talmberku, že ten kus byl na očích na sudu, nebo je v něčem co se musí otevřít? ale prolezl sem horní i spodní patro ale pořád nic.
a Zach ten kousek taky pořád nemá. už z toho su celej zoufalej, protože toho mečířa chcu do Přibyslavic a dokud nedokončí meč tak o tom nechce slyšt :frowning:
Uvítám jakoukoliv další radu

Psal jsem, že leží na polici. Horní kovář-barák pod kovárnou-přízemí-od hlavního vchodu rovně dozadu-poslední dveře-myslím, že odemknout (už si to přesně nepamatuju)-napravo ode dveří LEŽÍ NA POLICI !

1 Like

Huraaa povedlo se :slight_smile: nebylo to napravo odedveri ale naproti dverim v polici nalevo :smiley: bylo o fakt blbe videt ale podarilo se, diky za pomoc :slight_smile:

Máš pravdu, nevim proč mám zafixovaný napravo.