Mec sv. Jiri dali zase prec po 1,9

Robil som tu ulohu kde som v laznach s Ptackom a to bola uz jedina sanca ako ziskat mec sv. Jiri, ale v tej truhle uz nie je. Uz druhy krat ho odstranili z hry, pred vyse rokom ho dali prec z truhlic a teraz sa uz neda ani ukradnut. Pritom to nikde v changelogu nepisu. Okrem cheatovania, netusi niekto ako ho ziskat? Nepresunuli ho inde? Alebo ho dali do mainquestu? Ja tu hru hram od zaciatku a zacal som pred dvoma dnami, cize po tom velkom update. Predtym som to hral asi 2 mesiace dozadu a ten mec bol s Ptackovymi vecami v tych laznach.

Ešte býval v truhlici nad Ledečkom (v lesnej záhrade).

Ta hra je zábavnější bez něj.:slightly_smiling_face:

Vsetky truhli kde sa dali lahko ziskat drahe veci su prec, Ta nad Ledeckom je tiez uz davno prec, hadam vyse roka. Ostali len truhlice co su v mapach pokladu, tato tam nebola. Odstranili aj tu truhlicu co bola v kempe ktory je uplne na vychode, tam kde konci dej hry.

ale ja ho chceeeeem :slight_smile: … aj tak asi prejdem na stit a sekeru, hram to stvrty krat a vzdy len s obojrucnym mecom, cas to zmenit. Ale ten mec by som aj tak chcel

Ten meč ale je v truhle s pokladem u stromu (tuším s těžkým zámkem). Já ho tam našel ještě před několika měsíci, jak je to teď nevím…

ja si pamatam ako ho odstranili, riesili sme to na discorde a potom som sa tam isiel pozriet a uz to tam nebolo, zmyzla ta truhla. Bolo aj vyjadrenie od warhorse, ze tie lahko dostupne truhlice dali prec, lebo to moc zjednodusovalo hru. Ak ho tam mas, tak mas asi verziu 1.2. Teraz je posladna verzia hry 1.9.

tak v ENG casti fora ma presvedcili, ze to tam je … je to divne, lebo ja som to tam hladal a uz nenasiel. Prvy krat som to pritom nasiel nahodou ked som skumal les a celkom dobre som si to pamatal, este som tam chodil neskor aby som robil screenshoty toho miesta pre discord. Musim to omrknut vecer

Podle mě to taky ale byl poklad podle mapy ze hry (nepamatuju si číslo), zamčená truhla u stromu, obehnáno plůtkem co musíš přeskočit… hru mám na steamu, takže se aktualizuje sama.
Já poklad neměl v truhle co táboří Ptáček a u chaty u řeky (na toto místo jsem šel podle získané mapy, přesto byla truhla prázdná).

ano, ta za tym plotom pri strome je vraj podla mapy, tu som nasiel prvy krat uplne nahodov. Vraj tam stale je, tak neskor to omrknem. Ja som asi toto vlakno zalozil zbytocne, ten mec tam asi ozaj je, len ho zobrali Ptackovi, ale v truhle ostal.


fakt to tam je :slight_smile:

Bezva, truhla tam stále je, a je zamčená na těžší zámek (já se tam vracel s lepšíma skillama) a meč v ní pořád je?

ano, podla mna je tam to iste co od zaciatku

tak právě vyzkoušeno, meč tam v aktuální verzi opravdu je