Miska z jeskyne sv. Prokopa

Mam problem s timhle itemem, chtel jsem ho vratit, ale absolutne netusim jak to udelat …v jeskyni zadna moznost neni. Resp. tusim, ze mi tam kratce probliklo “pouzit” nekde v oblasti toho krizku, ale nic se nestalo …problem ovsem je, ze pokud ted zajdu za Urbanem, tak me oznaci za zlodeje …spusti se loading, ale nic se neloadne a hra se sekne. vyzkouseno snad 10x.

No, ani po měsíci to není opravené. Zbývá začít od začátku nebo loadnout poslední pozici, znova vykonat všechny (zrovna komplikované) nákupy a opravy, protože shodou okolností jsem byl na dně s penězi i sejvovicemi a řekl jsem si, že si ještě promluvím s tím nápravníkem. A samozřejmě od teď se Urbanovi zdaleka vyhýbat (a bůhví kde odchytávat nápravníka). Já už si musím zanadávat. to byl fakt “geniální” nápad dát omezené ukládání do- jinak to bohužel říci nejde- zdaleka nedodělané hry. už jsem ztratil x hodin kvůli různým bugům a polobugům a sem tam restartům mého staršího počítače. Ani netoužím mít postavu věčně v lihu ze sejvovic Napětí z omezeného ukládání? Rozhodně- napětí, kdy se zase sakra něco stane. To nestačilo omezit ukládání během soubojů nebo udělat nějakou obtížnost “ironman” nebo něco takového? Lidi, co tohle vychvalují, nechápu. Pokud si to chci sám udělat těžší, tak si to sám míň ukládám/načítám. Na co to vnucovat dalším. Jo a než mě někdo označí za nějakou lamu, co si “bez podpory savů” ani nezaváže tkaničku, tak vás upozorňuji, že asi v 90% případů ve hrách, když postava zemře, začínám od začátku. Ne od posledního savu, ale od skutečně začátku (hraju hodně opatrně a opravdu hodně grinduju). KCD je první hra, kterou beru vážně a pro kterou to neplatí- protože po všech těch ztracených hodinách se mi opravdu nechce ztrácet další hodiny. Nic, tak jsem si zanadával a půjdu zase všechno nakoupit a pokračovat. Ano, přes všechny chyby a že sem místy pěkně nas… je to pořád dobrá hra. Bohužel s ohledem na všechno musím říci “jen” dobrá.

Já doufám, že patch 1.4 toho dost vyřeší. Ta miska nejde vrátit do jeskyně. Když jdu za nápravníkem, tak na mně Urban vystartuje a dojde na boj. Jednou jsem ho musel zabít a šly po mně stráže. Když jsem znovu naloadoval hru a zkusil se k nápravníkovi zvečera nějak proplížit, Urban to na mně znovu vybalil. Holt jsem se smířil s tím, že se ho zbavím a mord si odsedím a on najednou uprostřed boje zastrčil meč a šel spát! Vyspal se z toho a napříště už jsme byli zase kamarádi.
No, chtělo by to pořešit questové věci, které se mi hromadí v inventáři. Hák z Neuhofu, zápis o výslechu kacíře, ostruhy vůdce lapků…

1 Like

Já jsem problém s vrácením misky neměla, pokud jsem teda odevzdala kůstku strážnému…

Já mám v inventáři nejspíš opravdu hodně questových věcí, ale je mi to jedno, nekoukám tam. Ať si tam jsou, no a. Třeba tu misku, tu jsem nejspíš zapomněl vrátit, ale co, nikdo se po ní neshání, tak ji nejspíš furt tahám sebou. :slightly_smiling_face:

Dej Urbanovi kůstku, co vykopeš u kostela dole ve městě? Měl by bejt nadšenej a nabídnout ti 150 Gr, já si je nevzal, ale vygooglil sem si, kolik by dal :slight_smile:

Já jsem kůstku u kostela objevil až dlouho po tom, co jsem se mu zavděčil tou miskou. Holt ale nešla vrátit. A já ji vážně nechtěl ukrást!:innocent:

Ju myslím, že nejde vrátit přesně z tohoto důvodu, že jste ji “využili” na quest.

Petr.Michler kůstku vykopal? Já ji teda koupila u toho podivína na náměstí Sázavy :smiley:

Ona jde ještě jedna vykopat z hrobu dole v Sázavě u toho malého kostela s hřbitovem. Hned u vchodu, je u toho hrobu zapíchnutá lopata :slight_smile: A taky jsem na to přišel až mnohem později při prozkoumávání všeho možného, včetně nehlídaných hrobečků :grinning:

1 Like

můžeš jí vykopat u kostela dole v sázavě :slight_smile:

Už je to opraveno a miska jde vrátit.

Mně ta miska stále nejde vrátit, a to ani v nejnovější verzi hry 1.6.

1 Like

Mě, na ps4 stále nejde…

Včeara mi to šlo na PC, neviem ako konzoly.

Stačilo ísť dole a vrátiť ju na miesto pred krížom.

Mně miska vrátit šla taktéž. Stejně se tím nic neděje a je to fuk …

Na Xku jde i nejde…mám možnost pro interakci, ale i po tom mi miska zůstane v inventáři.

Hraju na Steam a misku vrátit nemohu. v jeskyni mi jen probliklo použít a nic. Kdykoliv potkám Urbana se mě snaží zabít.

Mně to šlo pokaždé v pohodě - na různých verzích hry, PC Steam.

Ukol ksem delal na v1.3 a fungovalo to. Ted na v1.6 probehne interakce, miska mi zustane, ale nikdo s tim problem nema.

Ve v1.3 jsem mel misku i kost z hrobu a Urbanovi jsem ukazal jen kost a o misce ani nevedel. Mozna tohle by vyresilo problem s miskou, kdyz o ni nebude vedet.

Tak jsem to dneska zkoušel a následující. Dle questlogu jsem sebral misku, zašel vykopat kustku, kustku předal Urbanovi a o misce ani slovo. Kustku si vzal a já si penize nevzal. Nakonec me prosil, abych cokoliv vrátil. V jeskyni u krize nabití interakci použít. Tedy použito, ale nic se nestalo. Miska zůstala v quest invu, ale nikdo po me nic nechce. Zjevně nekde neco chybí, ale naštěstí nezpusobuje problemy. A musim říct, ze jestli je to skutečně bug a ne chyba v postupu, tak je to první, ktery se mi objevil. A vzdy jsem mel aktuální steam verzi, ted vcetne Ashes DLC.