Mistr Konrád - číhání před domem

Zdravim, opět sem se setkal s problémem :slight_smile: 4 noci po sobě číhám na vraha před domem konráda který mi řekl že ho chce někdo od zikmunda zabít ! jenže nic se neděje nikdo nepřichází a v zahradě nikoho nenacházím ? nevíte jak dál ? s pejcharem sem si promluvil a ten je prej čistej :slight_smile: čekám vždycky tak od 23:00 - 03:00 cca ± in game takže to nepřeskakuju ale furt se nic neděje díky za odpovědi !

Zkusil jsi to loadnout a přijít znova v první noc?
Já na poprvé čekal už před půlnocí a když po půlnoci pořád nikdo nešel, začal jsem obcházet kolem a hledat jestli není někde jinde, až jsem do něj skoro před vchodem vrazil, ale naštěstí mě neviděl a začal zkoušet odemykat zámek domů ke Konrádovi…V překvapení jsem ho zabil a splněno, ale nezdálo se mi to a chtěl jsem ho nejdřív vyslechnout, tak jsem loadnul save a čekal znova, ale to se neukázal…tak jsem loadnul opět a už přišel. Ale všechno zapřel, vymluvil se a nechal jsem ho jít, ale i tak splněno. Pak když jsem v Kempu u Talmberka zrovna s někým mluvil, stráže začaly křičet že alarm, alarm a někam se sbíhat…když jsem se tam došel podívat, ležela tam mrtvola Pejchara…Připlížil se tam Konráda zabít ale stráže ho sejmuly :slight_smile:

Vylez pred ten barak do zahrady a pockej presne do pulnoci, chvilku na to se tam zacne plizit. Dostal Jirkou po hlave a konec :smiley: