Mlynář Vojtěch a kun

Zdar. Jelikož jsem z toho trošku mimo tak to zkusím tady. Od mlynáře Vojtěcha mám quest abych mu ukradl koně v Mrchojedech. Ale v tam proběhla “otrava” a tím pádem tam žádnej kůn není. Stalo se někomu? Jak to vyřešit?

uz jsem tu zakladal temu, mam naprosto stejny problem a nevyresil jsem ho…kone tam proste nejsou ani po dlouhy dobe

Tak to jsem nejak nedohledal

Zdravím zrovna dělám tento Quest a já to mám tak že koně ukradnu dovezu ho mlynářovi, úkol se mi splní aktivuju si další od něj, přivolám si vlastního koně nasednu a jedu a jakmile z t oho svyho koně slezu pustí se mi úkol znova od začátku a napíše se mi do toho novýho zkoušel sem znova zajet do mrchojed ale když ukradnu koně, tak mě to dál už nenavádí k mlynáři… ještě vyzkoušim dodělat následující ukol bez toho aniž bych vlezl na koně

Durhil taky mam tento problem, rekl bych ze to bude nejakej bug , tak snad to vyresi nasledujici patch…

Ten quest se prostě “nefailne” když všichni v Mrchojedech pochcípaj, včetně koní, což je asi bug no. Nejde o tom, že to tam vychcípalo, říct mlynáři? Já se na to prostě vykašlal.

no tak treba ja ja sem mor v mrchojedech jeste nemel a kone tam sou ale kdyz ho ukradnu tak proste nic ale uz to neresim …

Stejný problém, ukradnu koně z Mrchojed, dovezu mlynáři, odevzdám úkol, naberu nový okrást lady a nasednu na svého koně a jakmile z něj seskočím, boom a mám znova krást koně… jak u blbečků na dvoečku … quest se neukončí.

zkoušel sem i dodělat ten poslední úkol tady po tomhle, čímž se celý úkol završí a hodí do splněnejch ukolu, takže v aktivitách už neni je pěkne odškrtnutej v dokončenejch , No a stejnej scénař jakmile nasednu na koně slezu opět se mi tenhle ukol zaktivuje a nelze dokončit.

Žádnej :slight_smile: bug … měl si ten quest udělat prostě jen dřív než vychcípali mrchojedy :slight_smile: toť vše … sral si na vedlejší questy a teď to prostě neudělaš ten kůň se tam neobjeví ani po 50 hodinách hraní :slight_smile: udělat to nepujde a opravovat to nebudou protože si to prostě prosral

votepzplzne ty sis to asi necetl ze? :d piseme zde ze tam kone sou stim problem neni…

V mem pripade je to evidentne tak jak pises. Nu coz ta hra je stejne na opakovany pruchod a jine chovani