Moje dojmi z Alpha 1.0 + video :)

Cafte,
Tak som pobehoval dve hodinky v tech demu a velmi sa mi pacilo, drzalo krasne 60FPS bez problemov ( by som sa divil keby nie na mojom PC :smiley: ).

Celkovy dojem z prostredia - Super !
O co by som poprosil su troska ostrejsie textury hlavne na stromoch ( nie kmen te je ok ), viac polygonov, helma toho chlapka co ma nastarosti strelnicu ma strasne malo poligonov a je to vidiet ked sa pozera clovek z boku.

Pekna dedina, zda sa ze vsetci su na tom az moc dobre podla stavu spajz co som videl :smiley:

Take klasicke veci ako postavy vykonavajuce animaciu na inom mieste ako by mali, priesvitne textury z jednej strany ( tricko vesnicana s slamenym klobukom je priesvitne z predu ), Zenicky variace v dome zarazene dopodlahy a chlapik co ma nastarosti strelnicu sedi v lavici :wink: atd… uz boli nahlasene, ale nepokazili nejak dojem z hry.

Tak drzim palce.
Hra bezala bez problemov full HD@60FPS bez grafickych glithov.

Spec:
Operating System: Windows 7 Pofessional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
Language: Slovak (Regional Setting: Slovak)
Processor: Intel® Core™ i7-3770K CPU @ 3.50GHz (8 CPUs), ~3.5GHz
Memory: 16384MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GTX TITAN
Samsung SSD 850 PRO

Koukal jsem že už jsi natočil video. Gratuluji. Jsi jeden z prvních.

Také už jsem jedno natočil. A plánuji druhé, kde ukážu tu misi s lukem. Ale zasekl jsem se tam. Nemůžu ve vesnici najít nikoho kdo by mi dal práci. Co dělám špatně? :smiley:

na koci videa som vysvetloval dva sposoby ako dostat tie prachy :slight_smile: tiez som to nevedel zistin najprv. :slight_smile:

1 Like

VladoPortos dialogy se dají přeskakovat klávesou “Esc”. Jinak pěkný video :wink: