Mrchojedy, koně

Zdravím, nevíte zda se do Mrchojed zase vrátí koně. Vyléčil jsem tam mor, ale mám tam ještě ukrást koně a stále tam žádný není :frowning:

Co jsem to hrál já ve verzi 1.2.5. tak se tam už znovu neobjevily.

Mě se vrátily, ale nevím přesně kdy. Koně jsem tam koupil, až někdy před vstupem do kláštera. Tehdy to byla PC verze1.3.4 (resp. Xbox 1.3, u mě). Při druhém průchodu ve verzi 1.5 jsem neléčil, tak nemohu soudit.

ja se snazi vylecit vesnici ale sidequest nejde dokoncit, nedari se podat lek vsem ve vesnici . teda myslim si ze se ho vse zanesl, ale quasrt neuzavce apo case se mi ukaze jako nesplneny

mně tam všichni umřeli, lék nezabral

asi jsi špatně odhadl a popsal příznaky nemoci tomu šarlatánovi v klášteře a ten namíchal špatný lék, no.

asi jo… ale takové věci se bohužel stávají…

Tak tak, pokud připravíš a podáš správný lék, všichni se uzdraví a slníš úkol.

tak to je divny, zvolil sem v knize ze je to otrava jidlem nebo vody, umichal sam lek… podal sem ho tomu vezni a ten se uzdravil, ale ve vesnici sem lek mohl podat jen chlapkoj v krame a babe, ktere sem pohrbil manzela. ostatni mel lecit ten mnich s tou jeho pomocnici… ted mam v ukolu ze mam pockat jestli lek zabere…

Lék mrchojedy - ach jo, jde skutečně o otravu vody. Koníce se objeví, až se ukončí tento úkol. K ukončení je potřeba najít (Jméno si nepamatuji) človíčka co nás vpustil k zajatci. Ten nás informuje že se všichni uzdravili. Potom stačí 1-2 počkat a promluvit si pacholkem (ten co má hřebčín - jmeno si nepamatuji ale jako jeden z mála se nenakazil). Mšla by tam být možnost zakoupení koní - občas tam chybí Jenda - stačí si pak jen hrát s časem a počkat si, kdy onen pacholek vyvádí koně ze stájí - potom už je vše jak má být.