Myš k hraniu KCD

Rád by som si kúpil novú hernú myš (v Alze), aby sa mi lepšie zvládali súboje. Dokázali by ste mi odporučiť ku KCD vhodný konkrétny kúsok, príp. napísať potrebné parametre, ktoré by myš mala obsahovať, aby som sa na základe toho mohol zariadiť pri výbere?
Ďakujem.

Mám jen nějaké čínské šméčko z Tesca za 190 Kč a souboje zvládám velmi dobře. :smiley: Ale pokud myslíš, že ti k tomu pomůže myš, tak mám skvělé, hlavně pracovní zkušenosti (grafika) se značkou Razer.

S tou aktuálnou síce výborne zvládam pichanie, ale v rámci ružice sa mi pracuje pomerne zle. Nemám v tom akýsi cit. Ale ďakujem za odporúčanie.

Na súboje v KCD si kúp nejaký controller, ja používam ten pre Xbox One a povedal by som, že na túto hru je vhodnejší než myš. Na myši som Kingdom Come vlastne ani neskúšal.

Já používám https://www.alza.cz/a4tech-f5-v-track-d317105.htm?o=140 ale lepší je koupit gamepad… a myš mít jen na lockpick

Já mám DOODLE MOUSE…dostal sem ji sice darem,ale hraje se s ní dobře.Dokonce přežila i polití pivem:D

podle mne jakakoliv opticka mys je dobra… spis si zkus vyladit citlivost/rychlost mysi ve Win

Já myslím, že u tohohle se nedá nic takového jako “dobrá myš” označit, protože každému sedne něco jiného. Já třeba osobně používám svojí 12 let starou Logitech G5 a nemám vůbec problém. Uznávám, že občas už mi vadí ten drát. Teď když bych si koupil tak určitě nějakou bezdrátovou,. Co se ale KCD týče, tak já mám takovou zvláštní kombinaci. Pořídil jsem si Steam controller a nemůžu si stěžovat. Ale léta hraní na myši prostě jsou znát, takže paradoxně zrovna u soubojů se mi lépe dělají komba na myši. Nicméně to bude asi hlavně tím, že ty boje zatím hodně flákám - musím strávit nějaký čas u Bernarda :)). Hlavní prostě je, aby ti ta myš padla do ruky, a nebo taky zkus nějaký ten gamepad - však je to pohoda se u KCD rozvalit na křesle! :slight_smile:

jeste mne napada, ze bezdratova mys je mozna horsi, aspon ta moje ma zpozdenou reakci na pohyb… treba 200ms nebo tak neco

Možno lacnejšie modely, ale tie drahšie sa už plne vyrovnajú drôtovým myšiam. No treba si dať pozor na výnimky, pred časom som sa konečne zbavil Razer Mamba 16000, a mal som tracking issues, nedobíjala sa doplna atď. Nový kus vydaný pri RMA nič nevyriešil. Ale teraz mám Logitech G403 Prodigy Wireless a žiadne takéto problémy nemám, takže môžem odporučiť, i keď Logitech dnes už má novšie a lepšie modely. Napríklad PowerPlay technológia vyzerá hodne zaujímavo. Ale na KCD je to úplne jedno, tá hra na myš nemá vlastne žiadne nároky.

Ahoj, já hraji s A4tech Bloody RT7A Terminator Core 3. A hraje se mi s ní výborně nemám žádné problémy se souboji ani lokpic.