Na čem budete KCD hrát?

na fedoře pokud to nebude ok, testnu na steamos popřípadě w7

Rozhodně PC s windows, s pořádnými detaily:-). Možná gamepad k tomu, uvidíme na ovládání.

Pokud bude verze pro Linux, urcitě na něm. Pokud nebude, budu se holt muset smířit s Windows, ale budu je musek kvůli tomu nainstalovat… :-
Předpokládám, že nový železo bych snad kupovat nemusel… :smiley:

Doufám že se mně povede za rok upgradovat pc :smiley: , jinou možnost asi nemám.

Já budu hrát na PC a dcerka možná na xbox.

Myslíte, že to bude zvládat? Že to nebude žádná symfonie mi je jasné, jen jestli to bude hratelné??
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y570-cerna_6/93947/produkt

Rozchodit by to mohl ale moc bych si naděje nedělal.

Tady je výřez z blogu pana Vávry:
’‘Označení „Next gen“ je taky poněkud zavádějící, jelikož jsme to všechno ukazovali na dva roky starém laptopu s mobilní GeForce 555M, což jistě není žádný nabušený počítač, natož next gen Xbox. Samozřejmě, že celá několikakilometrová krajina, kterou máme, by na něm takhle hezky nejela, obzvlášť, kdyby do toho běžela ještě hra, AI a celá simulace světa a ne jen náhled v editoru. Na současných průměrných počítačích naše hra ovšem jede vcelku v pohodě a to jsme ještě nezačali nějak zásadně optimalizovat.’’

Celý blog si můžete přečíst i v češtině zde:
http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_020&lang=cz

Určitě na PC (doufám že to utáhnu na rozumné detajly). Pravděpodobně na Windows, ale určitě pro porovnání zkusím i na SteamOS.

Určitě na PS4 :slight_smile: Už aby to bylo :smiley:

PC - Win. Do té doby vyměním grafiku, tak to snad pojede obstojně.

Jednoznačně Okna. Nesnáším analogové joysticky na konzolích. :slight_smile:

Původně jsem to chtěl hrát na ps4, ale nakonec si budu pořizovat Xbox One.

Já na PC (Win) s Dualshockem 3

Na PC s Windows 7 :slight_smile:

GTX 780 GLH, i7 930, 6GB ram, Windows 7 Doufám, že nebudu muset dokupovat ramky :smiley:

Jedině PC :smiley: Konzoli bych nikdy nebral

1 Like

i7 2600K
MSI GeForce 670 Power Edition
8GB RAM
SSD 256GB
Win 8.1

i5 2500K
Sapphire HD 6870
8GB RAM
SSD 128GB
Win 7

Som zvedavý ako to rozbehám na Lenovo Y510p… na detaily si nepotrpím tak uvidíme čo z toho dostanem.

Prepokladám, že počas vývoja hra prejde ešte mnohými vyváženiami a pod.

Snad to notebook rozjede mám ale slabší grafiku
i7 3630QM
GeForce GT 650M
16 GB RAM
SSD
Windows 8.1