Když jsem na kickstarteru viděl graf podle kterého je 11% všech backerů z česka tak musím uznat, že mě to překvapilo. No a tak se vás chci zeptat na čem budete Kingdom Come hrát (Windows, Mac, Linux, Xbox One nebo Playstation 4 - berme jakože na ps to výjde, protože když už Microsoft dal svolení pro xbox tak proč by sony neměla dát svolení pro playstation)? Já určitě na pc (windows)
edit (31.8. 2014): Páni, nikdy by mě nenapadlo, že tu bude tolik komentářů Měl jsem původně v plánu že si postavím nový počítač, ovšem poslední dobou nemám tolik času a pořád někam jezdím, tak jsem si pořídil herní notebook, je to MSI GE70 2PE APACHE PRO (Líbil se mi hlavně proto, že měl předinstalovaný win 7 místo toho zku*veného win 8), parametry jsou: intel core i7 4710HQ (4 jádra, 2,5GHz, turboboost 3,5 GHz, 6MB L3 cache), Nvidia GeForce GTX 860m (2GB VRAM paměti), 8GB RAM, 1TB HDD, 17,3 palcový full HD display s podsvícenou klávesnicí od steelseries a ještě spousta vychytávek, tak už se nemůžu dočkat, až si zahraju (jen doufám že bude čas
)