Nečekaný pád hry

Dobrý den, potřeboval bych radu.Kingdom Come už jsem jednou dohrál, a teď jsem si ho chtěl zahrát znovu i se všemi DLC.Hra mi však začala padat.Vždy se jednou tak na 3 sekundy zasekne, a pak spadne.Verzi hry mám aktuální a všechny DLC aktivované.Stává se to na všech savech.Díky Matěj

Zkusil bych to přeinstalovat.

Ahoj,

Mě pomohlo zjistit jak pracuje HDD - diagnostiku najdeš na webových stránkách výrobce dotyčného disku. Stávalo se mi, že občas se mi stahovali aktualizace - včetně steamu - a tak nějak se mi HDD přetížil. Takže teoreticky byl zatíženej na 100% a občas “nestíhal” dočítat data pro hru. Takže - před spuštěním se jsem se číhnul co vše mám spuštěný - aktualizace jsem nechal zaplý - ostatní věci jako messenfer apod. jsem vypnul. Občas pomúže i nastavení ve hře - třeba zkusit vypnout HD textury.

Jediný zatím co se mi seklo byl úkol při Kunových harcíčích kdy jsem nechtěl čekat než se lapkové opijí - potom mi hra spadla. Ale když jsem počkal do svítání hra běžela jak má dál. Jinak co se týče patche - pokud to hraju úplně od začátku, fungují mi mistrovské výpady na výbornou. Pokud hru načtu z rozehraných pozic, mistovský výpad nedám ani kdybych se stavěl na hlavu :slight_smile: Bernard nepomáhá.