Nejde dokoncit úkol Bohatým brát chudým dávat

Docela souhlasím s posledním komentem nade mnou od Ashe. Fakt je tam moc bugů. Člověk má strach začít dělat (přijmout) nějaký nový, aby to zase nebylo kiksnutý.

1 Like

Myslel jsem - přijmout nějaký nový quest.

Ahoj, mam stejny problem s bohatym brat a nejde mi stale dokoncit. Vi se kdy je v planu opravit tento bug? Diky.

Já mám trošku pocit, že toto nebude bug. To je ve hře udělané schválně, že ten lotr Vagabund je potrestanej za zločiny, tak je na pranýři a tím je tento vedlejšák ukončen. Čau

Radek36 no to asi bohuzel ne protoze se nic nestane a q je furt aktivni…

Zajímavé ale je, že já slavíky splnil v pohodě - ale podle zdejších rad jsem nelenil a po nalezení třetího slavíka jsem pelášil za lovčím. Bez spaní či loadu.

1 Like

Mám stejný problém, nevím jak toho vagabunda odpoutat s Poud na náměstí. Nemohu předat pečeť, kterou po mě chtěl ukrást. Ví někdo jak dál?

počkat na patch (doufejme)

Prostopážní mniši…
Převlek.

Btw neměl už byt novej patch venku ? Nechci byt hnidopich, ale pokud vim tak patch 1.3 měl vyjit minulej tejden, jako mě to je tak nějak jedno, čím dyl tím lip teda aspon doufam, jen by mě zajimalo kdy patch přijde.

1 Like

Já mám tak trochu obavy, co jsem viděl jednu reportáž o vývoji, že v této fázi odstranit jakýkoliv zásadnější bug je obrovský problém (všechno se musí znovu testovat, což trvá kvantum hodin), takže nějaký nový větší patch, který by odstraňoval ty nejpalčivější neduhy, ještě nějakou dobu nevyjde. Rád bych se mýlil.

njn, taky jsem patch už čekal, nevím kde se flákaj :slight_smile: Asi je toho hodně, a nechtěj to zase uspěchat :smiley:

Na ps4 byl nedávno patch, teď to běží na verzi 1.2.5 U mě věci jen zhoršil. Začal se objevovat bug že nejde projít dveřmi, to se mi předtím nikdy nestalo. A taky se teď pochodeň musí vzít do ruky v inventáři, jako to bylo v betě. Přidržení křížku do leva už nefunguje…

1 Like

A ja si říkal co je s louci špatně. No opravny to moc nebyl, ja uz 2 musel resetovat xbox, hra mi z nejakeho duvodu zamrzne a nasledne zamrza i xbox. Vsude říkají jakna konzole je to jednodušší, protoze to mají vsichni stejne, ale poslednich par her ukazuje, ze to takova pravda asi nebude. Zacal jsem hrat pubg na xboxu a každý s tim ma jine problemy neo nekdo nema žádné. Jak je to mozny? To samy KCD, nekomu to relativne bezi, jinym to bori system. Hra je to fntasticka, ale vydat to v tomhle stavu bylo špatně.

1 Like

Super, patch 1.3.1 to opravil. :slight_smile:

1 Like

Nevím proč ale když cestuju, tak už me po aktualizaci nezastavují pocestní… je to v pořádku???

Ještě k tomu vagabundovi pamtujete si komu se to pečetidlo ukradlo ? Já už ne jen mě napadlo nepude třeba vrátit majiteli s tim že sme ho našly u lapky?

Nějakýmu obchodníkovi z Ledečka se bralo to pečetidlo.

TAK V lEDEČKU ANI JINDE SEM NENAŠEL NIKOHO KDO BY MĚL ZÁJEM.

Tak pochybuju, že ten okradený obchodník by měl o ně zájem. Za tu dobu si snad opatřil nové ne. Nebude čekat, jestli mu to původní náhodou nepřijde někdo vrátit.