Nelze dodělat quest

Zdravím,

mám problém s questem, ve kterém mám vyřešit mor v Mrchojedech.
Jelikož se ze mě ve hře stal masový vrah a zloděj, lidé mě nemají rádi a v Mrchojedech mě dokonce chtějí zabít :smiley:
Když tam přijedu a snažím se promluvit s rychtářem, tak na mě vytáhne sekyru a zavolá stráže :smiley:
Nepomáhá nic. Seděl jsem ve vězení, ale když mě pustí, tak mě rychtář chce stejně zabít a takhle skoro celá vesnice.
Mam promluvit s několika dalšími lidmi, kteří mě sice zabít nechtějí, ale nemám u nich možnost konverzace.

Novou hru ani starý save začínat nechci, takže se ptám: Mám vůbec šanci (a jak), dohrát KCD? :smiley:

To jsou asi následky za masové vraždy a zlodějnu :smile: možna to tak má být, asi zkus dělat dobre skutky že v lokaci kde tě nenavidí tak přepadavej lapky na cestach a vybijej campy kumanu a dalších lapku, jinak ve městě asi moc dobra nevykonaš když tě chtěj zabit :smiley:

If you go to jail your reputation should reset itself.

Osobně bych si tipnul že mor vyřešit nemusíš, to je vedlejší quest, stačí vyslechnout/zabít/okrást zajatce a s jeho dopisem pak nakráčet k Rackovi…

přéésněěě :smiley: když už je ten masovej vrah tak může zabít stráž před vratama zajatce,stejně jako zbytek mrchojedských…stejně by umřeli na tu chorobu tak jako tak …a i toho zajatce může zabít… :smiley: když si v něčem dobrej tak to dělej až v tom budeš uplně nejlepší! :smiley:

ja mám problém s tým že ked s tým dopisom nakráčam k rackovi tak mi nezobrazí tú cutscenu ale racek iba odíde (bez koňa :smiley: ) a mne tracking hlavného qestu uplne zmizne. čo mám robiť ? na youtube som pozeral návody a nie som zrejme jediny komu vyskočil tento bug

Jak se to tady řešilo - buď počkat na patch 1.3 který to má opravit a nebo naloadovat starší save z doby než je mrchojedská nákaza zažehnána (ideálně co nejdříve po výslechu zajatce) a jít hned za rackem…

no to som už skúšal…loadoval som to a celý quest urobil od znova a výsledok je ten istý. Takže jedine čakať na patch. Asi ma šlahne ak sa to neopraví :smiley:…pretože medzi tým som spravil plno vedlajších misí a dosiahol plno exp.

to jsme na tom podobně…Mě to tedy ze staršího loadu fungovalo a cut scéna se odehrála, ale nechtěl jsem ztratit progress, tak už týden čekám na patch a mezitím jsem dělal další vedlejší questy…tak doufám že to půjde :slight_smile: Trvá jim to docela dlouho…

z touhle otazkou si snad děláš prdel ne? maš štestí že mužeš vubec dělat nějaký questy.

2 Likes

Blbost. Daj se zachránit. :slight_smile:

1 Like

já vim,sem ho chtěl jen trochu popíchnout a zmást :smiley: …a nespoilovat :stuck_out_tongue:

měl bych dotaz na tento quest. Mám vykopat jednomu nebožtíkovi hrob u nějakýho stromu, ale vůbec netuším u kterého. Kopal ho někdo? Díky za rady.

Přímo to tam ta jeho manželka říká. Pod lípou na dvorku. Vyjdeš za dům vlevo a stojí tam jedna jediná veliká lípa a pod ní už ti to nabídne.

Tu jsem zkoušel hned jako první. Stojí u ní 3 sudy a povoz. Ale ke kopání mi to nic nenabídne. Vytrhal jsem tam i ty kopřivy, co tam rostou, ale to je asi tak všechno. Snažím se udělat všechny questy (je na to achievement), proto ho nemůžu přeskočit. Zkoušel jsem pokračovat ve vyšetřování toho moru, ale v Sázavě mi to napíše, že tento quest jsem nesplnil. Proto musím udělat nejdřív tenhle. Proto píšu. Asi je to chyba, protože když se vrátím do světnice, nebožtík stejně levituje 2 metry mimo postel, nebo se záhadně teleportuje do dřevěných zdí za postelí. Asi se smířím s jedním nedokončeným úkolem.

nech se zavřít -AREST/PRISON

U mě byl nebožtík pro změnu napůl zaražený do zdi. Jinak možná hodně hloupá otázka, ale máš u sebe lopatu? Jinak to kopání nenabídne.

lopatu samozřejmě nosím raději pořád, čas od času narazím na hrob. Ještě to budu chvíli zkoušet.

Taky jsem měl nebožtíka mírně levitujícího nad postelí a napůl ve zdi domu.

byt tebou, tak zacnu znovu a lepe… jak muze masovej vrah chtit dohrat KCD, jehoz hlavni motivace je pomstit 2 vrazdy? ok, tak ty jich nasekas 100 a chces pokracovat jako legitimni hero? :smiley: se vzpamatuj :wink: anebo hraj ten nihilismus a do konce a vymlat proste vsechno co jde