Hmm… toho jsem se bál. Dokončil jsi Masakr ale už se ti nespustil Zrzek v bryndě. To měl řešit update na Steamu (včera).
Jakou máš verzi (v menu v levo dole)?
je možný že se mi ze steamu nestáhla nová verze když sem to hrál. verze 1.2.5
Prave kvuli tehle chybe byl hned rollback na 1.22 (tusim). Zkus jestli tam nekde nemas na steamu pozdrzenej update.
nikde nic… tak co s tím? zkoušel jsem to hrát od začátku, od toho jak jsem byl v hradu a teprve sme vyjížděli. nepomohlo. On ani ten lapka co měl ten hák nic neříkal a nešlo s nim mluvit.
Me se dalsi quest nastartoval. Ten hak muzes vzit a donest na zpet normalne?
myslíš jestli to můžu donest zpatky tomu zabitému lapkovi?
Ne, myslim zpet na Neuhof, Jakubovi.
Já jsem měl opačný problém. Šlo mluvit ale nešlo okrádat. Pomohlo až to, že jsem zašel k mlynáři, u kterého se dá vyzkoušet kradení. Tak pak mi to naskočilo zpět.
To je zvláštní, chybí ti tam úplně ten quest. Nezapomněl jsi na nějaký krok? Mluvit s Bernardem či Rackem?
s rackem? to nevím, já sem byl na nádvoří tam sem si promluvil s bernardem, ten mi dal koně, jeli jsem do té stodoli a tam sme viděli ty mrtví pak sem šel vyslechnout oběti včetně zrzka a já sem šel prohledat les, zabil jsem jednoho lapku a ten lapka co měl ten hák - s nim už nešlo mluvit ani nic dělat, zabít ho šlo tak sem ho zabil a vzal ten hák, šel jsem za bernardem říct mu to potom jsem vyslechnul dva lidi - jako posledního davida kterej mi popsal cest kde by zrzek mohl být. Zapoměl sem na něco?
nějaké návrhy?
tak jo zkusil jsem to hrát znovu a kupodivu to šlo… je to vyřešené.