Nemám možnost mluvit s lidmi, jen je okrádat

Od té doby co jsem se naučil od mlynáře krást tak nemůžu mluvit s lidmi, jenom je okrádat. S některými postavami mluvit můžu, ale ted sem byl u těch uhlířů (abych zjistil kam utekl ten zrzek a abych zabil toho obra) a ty můžu jenom okrádat. Celý od začátku to hrát nehodlám, tomu kreténskýmu systému ukládání sem věnoval tolik času že tu hru radši smažu a zažádám si o vrácení peněz - snad mi to valve za takovou hru vrátí. Tak má cenu za to utrácet prachy nebo ne když to nejde dohrát, nebo to je jenom další realistický pojetí? Jestli je nějaké řešení tak prosím o odpověď. Děkuji

Ne vsechny postavy maji svuj storm dialogu logicky v realu taky potkavam lidi co jsou jako roboti nedokazi nic rict…

jenže dříve sem měl možnost zeptat se jich co si myslí o ratajích a ted je muzu jenom okradat. A co mám dělat s tima uhlířema? Jak se je mám teda zeptat kde je ten zrzek? Viděl sem gameplay na youtube a jemu to normálně jde, já u toho sedím do večera a zkouším jestli sem něco neopoměl. Asi budu hodně překvapenej jestli se mi ozve vývojář a nabídne řešení. Vykašlou se na mě a až si dodělaj ty svoje DLC tak to možná opraví.

Nikdo tam s tebou nechce mluvit?

U uhlířů je obvykle nějaký předák (či co), který s tebou mluví a dozvíš se. Pokud je to normální uhlíř, tak z toho nic nedostaneš.

A teď makají na patchy a ne na DLC :wink:

1 Like

tak je asi zakopanej někde hluboko pod drnem protože sem je prošel všechny a nic

Tak hledej rovnou zrzka je v takovy rozpadly (bezduchy) chatrci v lese kousek od reky…

hm, tak ted sem to hrál znovu a ani s předákem nemůžu mluvit.

a co ty další kola? co s nima? A ty s tema lidma normálně mluvit můžeš?

Hm… tak to bude bug. Pro jistotu - ani s jedním z uhlířských dvojčat nemůžeš mluvit?

ne, zkoušel jsem uplně všechny

bug - jinak řečeno ty dny a hodiny trápení ted můžu spláchnout do hajzlu nebo se to dá unbugnout?

V rámci questu zkus to, co říkal Jindrichbezpocitu - je to kousek od dvojčat.

Otázka je, jestli budeš moc pokračovat dál. /koly pro Peška jsi splnil? (jen mě napadlo, že kdybys je dodělal, tak by se to “spravilo” ?)

A kdyžtak patch. Rozhodně počkej. Je to geniální hra

A jsi určitě u těch správných uhlířů? v okolí jich je několik. ale jestlis koukal na videa, tak asi jo. A nezkoušel jsi u Peška udělat ten trénink vykrádání znovu? třeba se to “odsekne”

určitě sem u těch správných když to nešlo tak sem se kouknul na gameplay, zkusím teda okrádání znovu třebas to pomůže

ok zkusím nic jíinýho mi asi už nezbejvá

I kdyby nebyl, tak ostatní předáci by se s ním bavili… Bug, no.

Já tedy klepu, já mám jen malý až neznatelný bugy.

1 Like

ale vůbec tam nemám ukol vyslechni uhlíře na jihu… to je zajímaví… možná proto

1 Like

Tak jo byl sem se podívat za tim zrzek a bylo to úplně prázdný, dokud si s nima nepromluvím tak mám asi smůlu.

Jaký máš hlavní úkol?

tady https://ibb.co/bE98Fx
mám najít markvarta a pomstít rodiče a jed na neuhof kde spatřili prcka,… Na tom gameplay videu co sem viděl mel za ukol hrač prozkoumat jižní uhlíře ale mě se tam žádný zelený okruh nezobrazil tak jako jemu… a