Nemůžu se probít do Přibyslavic

Dotaz: Je tenhle quest nějak časově omezený (jako např. ti kacíři)? Racek mě tábor poslal najít a našel jsem ho, respektive jsem věděl kde je, protože jsem do něj už před tím sledoval ty čtyři týpky, co mě chtěli dát na budku u mlýna, kde jsem hledal Péťu, ale ukecal jsem je. Okolí jsem prozkoumal (psalo mi to, ať o tom informuju Racka), jednoho strážného zapíchl a pohodil, ale dostat se do táborů ke kotlíkům se mi zadem nedaří a u vchodu je vždy horda strážných, což nepozorovaně projít nejde. Ještě bych teda radši asi poexpil Jindru a navařil nějaké jedy, než tam naběhnu, ale nerad bych po týdnu hraní mimo zjistil, že čas vypršel, quest nesplněn, nebo tak něco. Na trávení i bitku se těším :wink:

Typnul bych že není, alespoň jsem se ještě nesetkal s žádnmým questem v hlavní dějové linii, který by byl časově omezený. A také jsem vždy před nějakým dějovým zvratem vyčkával a trénoval :slight_smile:

1 Like

Ak je ich tam moc pouzi luk…ak mas silu tak zvladnes aj lepsi luk. Pouzi lepsie prierazne šípy a strielaj ich zblízka priamo do gebule…pojdu na oneshot…ja hram celu hru iba lucisnika. Az na koniec som si zacal trénovať palcaty. Btw nepouzivajte na plechacov mece…nic im neberiete. Palcat je top zbran v hre

1 Like

Naucim vas fintu, ktera vas ucini neporazitelnymi:

1 Like

SPOILERS:
Ahoj, já mám malinko jiný problém první dvůr vždy zvládnu ale pak když se zavelí běžet na druhý všichni jdou až na racka který zůstane stát dole. tím pádem oni nevezmou beranidlo a po tom co vykosíme druhý dvůr tam jen všichni stojíme a koukáme se na sebe… je to asi bug ale co s ním ? zkoušel jsem to už 4x a vždy se stejným výsledkem…

Měl jsem stejny problém, jen čučeli a nic se nedělo. Hrál jsem to několikrát a najednou se to povedlo. Myslím, že to opravil nějaký patch. Ale musel jsem to zahrát celé znovu, save zůstal poškozený, takže včetně průzkumu a už mě to nebavilo, takže jsem je prostě vzteky všechny pozabíjel, protože mě už nebavilo se tam pořád někde schovávat. Byla z toho hromada grošů za zbroje a jel jsem několikrát abych to vše prodal :blush:

Já už končím. chtělo by to hned 2. díl, pak 3. atd atd Škoda, že se třeba koně nedají nějak řetezit za sebou. Jeden toho totiž moc neuveze. Taky jsem si nasbíral grošů za prodej zbraní a věcí lapků. kol. 15K. zvláště ke konci jsou bohaté odměny od šlechty za úkoly.

Dobrý den. Špatně neděláte nic, jde o bug. Quest fungoval dobře naposledy ve verzi 1.2.5, od verze 1.3 se stále opakuje bug, dokonce i když načtete starý save z verze 1.2.5. Jediné řešení je hrát hru ve verzi 1.2.5 až do dokončení questu v Přibyslavicích a teprve potom updatovat na nejnovější verzi, teď tedy 1.4.2, nebo stáhnout třeba z nexusmods save s dokončeným questem Baptism of fire. Doufejme, že tvůrci chybu konečně opraví v update 1.4.3. Co se týče různých postupů questem, nic nemá vliv, testoval jsem všechny možnosti a hra stále počítá bandity jako spojence a proto, když jich je pár zabito, končí hra s hláškou o příliš zabitých spojencích.

Vyřešil jsem to tak, že jsem hru hrál úplně znova od samého začátku. Pak už to fungovalo správně.

HAHA! Ten nápad s těma koněma mě fakt pobavil - taková karavana by to byla viď?!:rofl:

No jasně. Koupil by sis třeba 10 koní, plně naložil, zapřáhl za sebe a šlo by se na trhy jako kupci když putovali asi až do Prahy, páč Rataje, Talmerk ani Sázava by na to neměli dostatek grošů! :smiley: