Nenačte se, Protiofenziva

Ahoj mám problém,
před dobývání campu z kterého jsem utekl tak mám pak asi 3 cutsceny po sobě a hra se mi pak začne načítát (asi před začátkem boje) ale už se nechce načíst, nevíte jak to vyřešit

Mám něco podobnýho. V questu ZRZEK V BRYNDĚ v části kdy ho najdu v tý polorozpadlý lesní chatrči po docela dlouhým rozhovoru sním se hra savne, ale save je špatný (pokaždý) už zněj nejde načíst pozici naloaduje to asi tak do 27% a loauduje loaduje a po 10 ale nekdy i po 90 vteřinách to oznámí že HRU SE NEPODAŘILO NAČÍST a jde to potvdit tlačítkem OK(na pozadí je rodný dům s rodiči). I když se v ručním savu vrátim o jeden nebo víc savů před tuto událost dojdu do chatrče k Zrzkovy rozhovor savne se to samo nevypínám hru a pak ať jdu od tohodle okamžiku kamkoliv na druhý konec mapy nebo jen o 100m kamkoli a savnu to ručně nebo spánkem v jakýkoliv posteli, tak ty savy jsou špatný a hru mi to nenačte. Hraju klasicky bez modů mám asi 8 vedlejších questů jinak jedu main story, ale díky tomuhle už 3 den stojim, což je blbí protože jsem Backer č.7670 a tahle hra mě chytla tak jak to před ní dokázali jen Vampire The Masquerade Bloodlines a Zaklínač 1 čili jsem pohlcen a vtažen a ve spánku se my zjevuje zase svět KCD, takže je to kultůra bez debat. SCREEN

Tak jsem smazal savy asi za poslední 2 -3 hodiny do doby než jsem od Hanuše získal toho koně a hrál odtamtud a už je to dobrý. Podle mýho hra zblbla kvůli koňi. Já byl moc rychlej hned jsem si koupil levnýho koně za 170grošů a po získání koně šediváka když jsem zapískal tak zamnou furt chodil ten koupený a né darovaný. Ted je to OK