Neustálé pády hry pří načítání

Ahoj, mám dotaz ohledně padání hry. Když hru zapnu a dám novou hru, tak je vše v pořádku, jakmile se ale hra ukládá a já jí vypnu, tak při každém dalším spuštění se mi při načítání uložené pozice během pár sekund hra zasekne a nejde s tím nci dělat, nepomohl ani reinstal hry, nové ovladače grafiky atd. Když jsem hru hrál poprvé, tak se mi to stávalo jen zřídka, ale teď už je to pořád, díky za jakékoliv rady.

Moje sestava:
Core i5- 6400 2.7 GHz
GeForce GTX 960 EVGA SuperSC ACX 2.0+ 2Gb Edition
16 Gb Ram

Ahoj,¨
Ukládací/načítací systém je v betě poněkud rozbitý. A po loadu se může stát že hra crashne.
Když si ve složce “složky hra”\user_kingdomcome\whgame , promažeš vešchny uložené pozice, tak by ti to mělo přestat padat. Akorát je samozřejmě možnost že to znovu padat začne.

Bohužel save/load systmém je v Betě zastaralý a prošel už kompletní změnou pro finální hru. Protože betu už neupdatujeme, tak k opravě už nedojde.

Dobrá, děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat k tomuhle příspěvku…hru jsem kupoval par dni zpet…3 dny jsem hrál v pořádku a ted když zapnu hru, tak mi crashne při načítání nebo při chvilkovém hraní, je problém u mě nebo v betě jak se tu jíž zminovalo ?

Ahoj,
Tohle bude problém bety.
Doporučoval bych si smazat uložené pozice. Pak by hra měla přestat padat po loadu nebo při započetí nové hry.

jsou v adresáři hry -> user_kingdomcome/whgame

Ahoj, mám Intel Core i7 7700 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 960A, někdy hraju bez problémů, ale poslední dobou hra padá, někdy víc v intru, někdy při přepnutí do inventáře, jindy hraju úplně v pohodě celou noc, následující den si nezahraju, nevíte co je špatně? Celkem stres hrát quest skoro do konce a při ukládání to padne…