Nosiči vody

Jde vlastně dát anežku na nošení hoven? :smiley:

Počítám, že ne. Anežka jen dočasně slouží u Ratajského faráře. Takže vyloženě práci nehledá.

Já splnil quest přesně dle toho, jak to napsal Jave. Co se Anežky týká, tak může být i rozdíl s ní mluvit v kostele a na faře. Taky jsem s ní myslím mluvil v kostele.

jo, Tonka tusim… ale ta rikala, ze moc varit neumi (teda umi, ale ne tak skvele jako Anezka), zato chtela nosit vodu

jj Tonka je to. Ja kdyz jsem se ji zeptal, jestli by chtela nosit vodu, poslala me do haje a odesla… Asi jsem zvolil nejakou spatnou reakci nekde :smiley:

1 Like

No já včera dělal tento quest při novém hraní a dal jsem Tonku na vaření a zatím nemám odezvu od obchodníka. Anežku jsem nechal u faráře.

A slo ti s tim farářem mluvit? Ja ho mužů jenom okrást.

ja jsem s nim mluvil… proste tam chce zustat a Anezka at si dela co chce :wink:

Kdyz jsem byl v Sazave predtim, tak jsem s nim mluvit nemohl. Kdyz ale v Ratajich promluvis s Anezkou v ramci toho questu a ona to rekne o farari, da se s nim pak mluvit. Teda alespon u me to tak bylo

Tak i po cestování sem tam a znovu vyslechnutí kupce Hagena a znovu všechny lidi a znovu Anežku, tak prostě v Sázavě nejde mluvit s Farářem… Tak jsem si to Loadnul znovu a udělal jsem Anežku :D, faráře, vrátil se a vyslechl lidi. Pak už jenom říct Rychtáři a hned bylo HOTOVO.

Sazava je nejaka divna, ja jsem tam zas nemohl mluvit se “Skalickym fararem” pro quest Pastyr… ale pro nosice vody s tim druhym jo

Ja musel v sazave ukoncit quest s padajicim kamenim, aniz bych chytil lesenare. Doted taham v inventari ten blbej kamen, ktery nejde vyhodit. Alespon ze to nic nevazi

ja to dokoncil, sutr mam taky furt… ale kdyz jsem odhalil nahore na leseni toho atentatnika, nesel uboxovat do bezvedomi… tak jsem na nem naleveloval hodne expu a pak ho sejmul mecem, hnupa

Quest už mám dávno za sebou, ale ne všichni, kterým jsem dohodil práci, mi dali bakšiš. Od Korch-něco mám údajně slevu u nějakého kováře a Tonda mi poexpil pěstní souboje.
Ale Vojcek sliboval kus meče královny ze Sáby a nic mi nedal, jen se nechal slyšet, že ta práce je na h… V kapse ani v truhle, kde se převlékají, to také není.
A Petřina vykládal něco o dolech u Skalice, ale teď už mi nic víc neřekne a nový quest také nepřibyl. Jak to z těchto dvou dostat?

Zkoušel jsi s Vojckem dialog dvakrát? Neměla jsem problém to z něj dostat…Můj jediný kousek meče :smiley:

Asi 20x. Poprvé tam měl položku “Jak se vede” (nebo tak nějak), na což mi řekl, že to stojí za houby a nošení vody ho děsně zmáhá a od té doby už tam má jen standardní dvě u všech stejné položky o Ratajích a Skalici.

A jaká je tvá reputace u Skaličtích občanů v Ratajích?

PS: pokud si se na odměnu nezeptal v prvním fázi dialogů před určením prací tak z něj ten kus nedostaneš… musíš před učením se zeptat co za to dostaneš a pak když ho určíš na vodu tak ti pickman dá kousek meče

Já ho tuším ukecal na nošení močky, resp. říkal, že mu to je jedno, a meč slíbil za práci. Na totéž jsem ukecal i Petřinu, ten je s tím ale zjevně spokojenější, ale také už víc o těch dolech neřekl.

věc dostaneš jen od těch co budou nosit vodu ostatní ti za hovna ti nedají nic i když ti řeknou že jim to nevadí

nejlepší je tonda vojcek petřina voda tonka a skopčák nebo rakušák ted nevím hovna

musíš si vybrat jaké odměny chceš

2 Likes

Aha, já jsem po nich nic nevyžadoval, protože jsem nechtěl ty chudáky ještě víc odírat (pokud vůbec nějaký majetek mají), aby pak o mě neroznášeli pomluvy, že je akorát chci využít, když se teď mám dobře a ono se z toho dá vyjít s čistým štítem a ještě spokojenýma sousedama :slight_smile: