Zdravím! Ještě jsem tu nikoho s podobným problémem neviděl, tak píši sám - koho oslovit coby novou kuchařku v Ratajích v úkolu “Nosiči vody”? Všechny Skalické jsem oběhl třikrát, nosiče vody i žumpy jsem určil, ale o kuchařce jsem zatím jen slyšel od rychtáře a kupce…
Děkuji za případné rady
Hledej v kostele…
V tom horním jsem našel jen modlícího se Hanuše, a v tom velkým spodním jen faráře, a nějakou bláznivou Anežku, ale ani jeden z nich nemá v dialogu možnost, která by mi to třeba posunula… stejně jako žebračka beranová před kostelem
nooo s tou anežkou…já ti nevim…eště bych jí dal šanci…
Tak jsem jí dal šanci, ale pořád se můžu jen zeptat “co se vlastně stalo ve Skalici”, a “jak se jí vede v Ratajích” - ona mi zdvořile odpoví, a to je vše… A jinak se zmítám mezi kupcem a rychtářem, a vyptávám se na kuchařku, a nijak se to neposune… Nevím, nic mě nenapadá, leda bych ji okradl, a zato by chtěla místo kuchařky…?
tak si s ní asi předtim hovořil a nevybral jsi ty “správné možnosti”…no a bug v tejhle hře nelze také nikdy vyloučit že…
Je to možný - i tak díky!
ja mam pocit ze nez sem sni o tom mohl mluvit tak mi o ni nekdo rekl ze umi varit , ale uz nevim kdo to byl urcite by to mel ale byt nekdo ze skalickych , mozna Aleš pro ktereho se taky dela nejaky quest ale mozna je to i nekdo jiny…je to jen muj pocit uz je to nejakou dobu co sem to delal a pamet mi az tak dobre neslouzi
řek bych že si to pamatuješ dobře, ten Aleš to byl,ale předpokládám, že s nim musel mluvit, když má vyřešený vše ostatní (voda,hovna)
Jojo, tomu teď sháním po lesích zaječí… tak třeba si ještě vzpomene
Já mám pocit, jestli mne na Anežku neodkázal Aleš. Možná se prvně musí promluvit s ním a také to může být vázáno na toho obchodníka, který řekne požadavky…
Mám stejný problém. Návrh rychtáři jsem už řekl, ale nic se nestalo. Nemusím nejprv udělat ty questy pro žebráky ze Skalice? Lov zvěře… Cekam uz asi 5 (herních) dnů.
Neni tam jenom Anezka. Jeste Tereza pri jednom rozhovoru u Mlyna rkla, jestli bych se nemohl u rychtare primluvit za nejakou jinou holku (uz si nepamatuju jmeno). Kdyz ale Ales svolava zebraky k radnici, ona sama pride.
Takze teoreticky je moznost zvolit mezi dvema kucharkama
Lov zvěře s tím podle mě nesouvisí, to je jiný quest…Já ho zatím nedělal a nosiči vody šli udělat bez problémů. Ale taky už si nepamatuju kdo mě odkázal na Anežku.
Na Anežku myslím odkáže kupec v Ratajích, ten co je v baráku na návsi.
Tak stále nevím. Když jsem tento úkol začínal, tak jsem zašel za kupcem a ten zajistil, aby byli všichni u Rychty. Oni tam byli, vyzpovídal jsem je a zašel jsem za Rychtářem. Vše jsem mu sdělil, kdo co může dělat. Nic se však nestalo a stále za ním mám jít. Nemám u něho již ale možnost říct mu cokoliv jiného. Jen se ho zeptám znovu na tu práci a nebo Co je nového v Ratajích. U Aleše nemám taky žádnou jinou možnost, aby mě odkázal na Anežku. Ta zase jen stojí v kostele a na nic jiného se jí nemohu zeptat. Tak nevím, kde dělám chybku…
Řekl bych, že jsi ve stádiu, kdy máš jít za farářem ze Skalic, aby ti dal pro Anežku svolení, že může jít kuchtit kam chce. Ten farář ale už nevím, kde se nachází, možná Sázava - ten kostelík na jihu města.
Tak to jsem se někde asi přehlídl, že to vůbec někdo říkal, abych zašel za farářem… No uvidím, jestli to bude ONO.
Tak v kostele s farářem nemohu mluvit. Ani na vesnici. Jde jenom okrást. Nevím…
ja mel to same. Mluvil jsem stridave s rychtarem a Haagenem (nebo jak se ten kupec jmenuje) a porad mi svitilo, ze mam rict rychtari jak jsem se rozhodl. Nakonec se mi podarilo mluvit s rychtarem a pridelit jednotlive lidi k ukolum. Tim to bylo pro rychtare vyresene, ale me porad svitil ukol jako nedokonceny. Pomohlo az promluveni s Anezkou v kostele, cesta do Sazavy za fararem, zpatky k Anezce a pak teprve zase za rychtarem. Tam jsem mu rekl kdo bude kucharka pro kupce a diky tomu se ukoncil cely ukol s nosenim vody