Nové helmy, brnenie, oblečenie a pod

Ahoj neviete niekto či Warhorse chystá nejake DLC alebo niečo kde sa plánuje pridať nové oblečenie, brnenie, hlavne prilby, tých je žalostne málo a všetko škaredé. Husitské vojny boli predsa známe krásnymi brneniami. Tu sa s tým tvorcovia mohli viac vyhrať

Hwelcome to medieval… kamoš to su presne veci co sa vtedy používali… bohužiaľ…husiske vojny zacinaju asi 12 rokov po konci tohoto pribehu

3 Likes

Nemyslím, že položek je málo. Navíc předpokládám další rozšíření o další položky v dalších přídavcích (dlc). Nasbíral jsem si výbavu zlacené zbroje, i když ji vidím jen cut scénách a v malém v inventáři - je to jen pro dobrý pocit. Lepší kusy jsem našel v pokladech, magdeburský kyrys jsem dostal od pána z Lipé za nekrvavé pořešení Wolfina(stejně jsem ho již měl). Zdaleka není pravda, že krásné zbroje spadají až do husitského loupežení. Vemte Karlovo tažení v Itálii nebo Kresčak, to bylo bohaté a pestrobarevné. A co teprve turnaje, kterých se pořádalo spousta. Přilba zdobena přikryvadly, famfrnochy a jinými klenoty, zbroje zlacené, černěné s kožešinou vše v heraldických barvách atd. Jasně panstvo na venkově zas tak vybavené nebylo, i když páni z Lipé či Nejvyšší purkrabí bylo panstvo vrcholné, mimo jiné součást králová dvora, který byl i za Václava či Zikmunda na vysoké úrovni v rámci Evropy. Jsem zvědav zda se v KCD objeví třeba i rytířské řády napr. Zikmundův Dračí (ten vznikl ale až 1408) Václav měl obdobu ve znaku s ledňáčkem (jak se předokládá) a samozřejmně řád sv. Jiří. To jsou malichernosti, ale výbava jistě přibude. Jdu druhou linku a našel jsem věci, co jsem v první buď přehlédl, nebo byly mezi tím přidány. Myslím, že si již teď Jindřicha každý muže vytunit dle svého vkusu a na dobově odpovídající úrovni. Ocenil jsem WH, že dali do hry aspoň jednu přilbu s pletenicí, kterou jsem však nepoužíval, neb v cutscénách měl nad hlavou červenobílou svatozáří (možná již opraveno). Kdyby takových extravagantních a luxusních věcí bylo víc, vůbec bych se nezlobil. Na tw jsem narazil na zmínku o patchi 1.5., který snad přinese nějaké vylepšení pro koně. V komentech tam někdo zmiňoval i možné mikrotransakce, což je dnes asi bohužel již normální. Netěší mne to, chtěl jse si koupit hru se vším všudy, klidně dražší ale se vším - což nešlo, sice krabicovka, ale pul dat na to deb…ím Steamu. Warhorse vypustili špičkovou hru, bohužel však v poněkud pochybném technickém stavu. Asi přes jistou nasranost lze pochopit, že tak obrovskou věc nejde opravit za týden, navíc když se to každému chová jinak. Takže vylepšení (třeba i turnaje) přijdou asi až po základním vyladění chodu. Držím WH i nám palce.

Edit: omlouvám se veškeré mnou zmíněné info o 1.5. jsou skokem na aprílový žert! Pardon, nevšiml jsem si data expirace…

Souhlasím s tebou, jen k jedné věci: podívej se kdy ten článek o lootboxech vyšel :slight_smile:

1 Like

Mam pocit ze itemu ve hre je mnohem vic nez se da beznym hranim sehnat. Kolikrat na nejake strazi nebo NPC vidim pekny item, ale v obchodech nebo na banditech se nenachazi. Naposled jsem na straznem videl takovou peknou blankytne modrou kapi, ale jit kvuli tomu na cestu zlocinu…

Fb nemám, takže nevím - na Twitteru se to objevilo asi znovu před 2dny…ale těžko si to přebrat…

Přésně na Twitteru i na FB se to objevilo prvního dubna :grinning:

JKromě pokladů, mají dobré věci lapkové na skalicku (i když člověk dořeší quest Vetřelci, myslím, objevují se tam dále). Tam jsem našel první přilbu psí čumák, ne že bych po mí toužil…ale třeba i ty svrchní hazuky, chtěl jsem černou, ale s přjatelnou úrovní charisma. Zastavil jsem u žebračky (cestou ze Skalice podél řeky do Sázavy), že jí dám nějaký peníz nebo jídlo a ona se zvedla začla řvát rychle než nám uteče, no čubrněl jsem, to se mi ještě nestalo! A o to víc, když z křoví vylezli dva hoši v plném plátu a pustili se do mne! Super obměna, moc mne to pobavilo. Navíc kromě skvělých věcí, co měli u sebe (zbroj, zlaté ostruhy atd.), jeden měl i ten černý hazuk, přesně dle mé představy! Aspoň něco z 1.4.1. mi přineslo nějaké pozitivum…

No tak to mi nedošlo​:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::bangbang:

1 Like

Ještě jednou děkuji za upozornění a omlouvám se za nepozornost!

To jsou horší nepozornosti:wink: