přesně tak
Aha a co je zkusit zadusit oba v posteli? Nebo jen toho jeho opatrovníka, aby si získal ten glejt a ten druhej ať si lítá jak chce a na chvíli se schovat než se situace zklidní. Já sám na ps4 mám tu hru tak zabugovanou, že si jí užívám tak na 40%.
no zbudit je mužu ale oni se mnou nepokecaj ja je mužu nenom zabít nebo omračit a to se mi pravě dělat moc nechce. ale asi mi nic jineho nezbejvá když tu mírumilovnou variantu mám buglou
abys ho omráčil tak se musíš plížit a bejt přímo tesně za ním
Když je jen zadusíš, tak jsi vlastně pořád mírumilovnej Já třeba kvůli prstenu zabil kata i jeho pejsky (i když nerad) a ten kat zase obživnul v dalším jeho questu
Ok pak vyzkouším ještě jednou. Bohužel kuli práci se ke hře dostanu až ve středu
no jo já je zbudím ale co pak?
Já měl pocit že musíš nejdřív zjistit od bratra dveřníka v klášteře, že potřebuješ ten glejch a že ho má tenhle a až potom se s nima můžeš ožrat. Jistej si ale nejsem. Já akorát počkal než půjde spát a pak jsem glejch vzal z truhly
Nebuď, musíš ho přidusit! Jinou variantu asi nemáš pokud to máš bugnutý.
taky mám pocit, že sem byl předtím za bratrem dvěřníkem…
no asi to vypadá že mám dvě varianty. ja to totiš do ted hral jako služny chlapec . žadne plížení žadne vylamovaní zámku a žadne utoky zezadu chtěl jsem to zkusit takto dohrát no asi to nepujde. takže bud mužu někde potrenovat plížení a odemíkaní zámku tak abych je nevyrušil nebo ty dva musím zrušit (zabít nebo omráčit)
ty jo ja si žadnyho dveřníka nepamatuju možna moje chyba že jsme dělal x ukolu na jednou a taky jsem hodně dlouho si dal pauzu s ukolama abych si rpodloužil hru a jen jsem lovil bandity a kumány pro bořka a toho hejtmana atd.
dveřník se motá po sázavském klášteře, pokud si nedělal pro Diviše úkol na vyšetřování dodávek kamení do klástera tak ho znát nebudeš …
Stojí většinou na mostě u hlavního vchodu do kláštera, nebo v malý místnosti hned vlevo za vchodem
ok taky na to kouknu
nemyslíte náhodu toho co mu mám možnost řict jetli mužu do kalštera a on mi na to odpovídá pořad že je to jenom pro mnichy
Stačí když najdete v hospodě jednoho rváče a řeknete mu že ten hlidač mu pomlouval matku a on se do něj pustí a mezitim si mužete v klidu pokecat s karlem, tak jsem to udělal ja
jo to by měl bejt myslim von,mě se tam objevila nová dialogová možnost právě v tomhle questu
no ten rváč je tam pokažde když tam jdu ale když s ním promluvím mám možnost bud se sním prat nebo neprat. tu možnost o ktere mluviš ty tam nemám
mě pravě ne ja tam mám jen tudle