Novice hlavní úkol Klášter

zdravím, nejde mi udělat úkol jít do kláštera jako novice. Nejde mi mluvit s Karlem ani s tím kdo ho hlídá (furt tak sedí v hospodě) vím že to jde v noci jim to ukrást ty papíry z truhly kde spěj ale já jsem plížení nikdy nedělal takže mám plížení na nule a když už jsem byl už truhly tak jsem je probudil vylamováním zámků.

Je to bugle že můžu postoupit dál jen když je v noci okradu nebo dělám něco špatně.

Děkuji všem co poradí, pomůžou nebo mi dají info

Musíš nejdřív pokecat s bratrem dveřníkem pokud si to pamatuju správně.

o nikom takovem nevím

když je vzůhru tak má ten glejt u sebe…tak toho hlídače sem zezadu přiškrtil do bezvědomí a ukrad mu ten glejt pak… :slight_smile:

Posuň čas a oni budou dřepět v hospodě, pokecej s karlem a jdi nahoru vyloupit truhlu.

jako v té plné hospodě? nemám to pak vliv na tvojí postavu když pak všichni v hospodě běží za strážema

právě že pokud nespí tak ten papír mají u sebe. ( v truhle není) tak je jen v noci když tam spí

jo a pravě nevím jesli to je bug ale pokecat s Karlem mi nejde

no mám pocit, že se mi to nějak povedlo aniž by mi nějak zásadně klesla reputace nebo po mě šli stráže, ono to vzniklo tak že sem šel vykrást tu truhlu když spal,ale to ho vzbudilo a začal utíkat a řvát zloděěěj zloděěj a jak utíkal do nenzáma do polí a luk tak sem ho dohnal a majznul :smiley: stráže nestačil přivolat asi :slight_smile:

jako že si ho zabil?

nene, přiškrti l do bezvědomí ,ale ono by to vyšlo asi nastejně když ho pak někam šikovně uklidíš :slight_smile:

jo jinak ten papír když jsou vzhůru ma u sebe ten hlípač nebo Karel?

ten hlídač :wink:

a čím si ho majznul mám si vzít nějaky palcat na to nebo si to udělal ručně :slight_smile:

dík za tip vyzkouším

no to omráčení je perk na úrovni 1 plížení…to bys snad měl mít hned od začátku…

Já to hrál tak, že jsem pokecal s Karlem v hospodě a s tím jeho hlídačem jsem zachlastal tak, že jsme spolu hráli kostky (asi 4 kola) posunul čas a on pak sám spal v postali. Přidusil jsem ho a vykradl truhlu.

no ja jsem to zkušel podobně jako ty když jsem ho vyplašil (mám koupeny pokoj hned vedle a když kolem mě prochazel) (chodí se kouknout ke sklepu když ho probudíš v pokoji :smile: ) takže když kolem mě projde že bych ho omračil ale to talačitko na omračení je šedive tak nejde použit (v pravo dole maš ikonky jako mluvit omračit atd ale když je to šedive tak v tom okažiku to nejde)

A tobě nejde s Karlem vůbec pokecat?

no já to mám asi buglí protože nemužu mluvit jak s karlem tak ani s jeho tatou nebo kdo to je