Nazdar všeci, dneska sem si všiml že přibyli na steamu nový achievementy. Jeden z nich se jmenuje Konec hry viz. foto. Zajímalo by mě jestli to podle vás znamená že poslední příběhový DLC ukončí hru a nemáme očekávat KCD2? Nebo je to jen nějaká ,náhoda,? Já se docela vylekal páč sem možná trochu naivně počítal stím že je to na 100% jistý. Nechci rozpoutat nějaký konspirační šílenství jen mě zajímá Váš názor na tenhle konkrétní achievement.
Konec hry nemusí znamenat konec KCD, třeba si v tom datadisku zahrajeme nějakou hru s bandity
v to tak nějak doufám jinak díky zajímal mě názor ostatních. Nicméně ostatní asi nezajímá tenhle achievement
Tak v tuhle dobu budou všechny názory stejně jenom dohady…za týden se ukáže
To 100% neznamená konec KCD, v angličtině Game Over má význam ve smyslu, že když si s tebou někdo zahrává a ty mu zatneš tipec, nebo ho jinak setřeš tak je to pro něj Game Over To bude achievement asi za vyřešení nějakýho questu s souvislosti s novým DLC. Třeba že dopadneš nějaký zločince apod.
vidíš to mě nenapadlo podívat se na to z anglickýho směru to dává celkem smysl co píšeš. Díky za názor a jak říkáte nezbýva než čekat …
Co se týče KCD2 informace jsou kusé. Ale co jsem listoval na netu - a dle jistých stránek se pan Vávra vyjádřil, že KCD2 bude, Ale s jakým příběhem - to se tají. Jediné co snad bude pravdou je to, že i KCD2 bude mít stejný engime hry jako tato část - act 1. Nic víc jsem nenašel.
Konec hry nemusí znamenat determinaci. Prostě si třeba Jindra přestane hrát, a začne se chovat jako šlechtic. Prostě už není malej kluk a tak nějak zmoudřel. Třeba v tomhle smyslu může být tento achivement. A třeba ne - až ho splním, mohu napsat víc
Nemůže to znamenat, že se Jindra ožení?
Tak tohle sem fakt nečekal ale asi nejlepší odpověď docela si mě rozesmál. Nicméně doufám že to Jindrovy neudělaj , já bych se pak cítíl provinile po každé návštěvě lázní
No tak do lázní se můžeš jít umýt, nechat si vyprat a spravit šaty. Nemusíš nutně jít za děvkami.
No tááák když já sem takovej dobrák že musím těm holčinám vždycky nějakou tu almužnu dát je to jako jít do restaurace na luxusní jídlo a pak si dát jen předkrm
Tehle oceni jsem dostal po te co jsem vratil prsten kunovi …aby chlapci z bandy přestali dělat kraviny.