Nový achievement?

Nazdar všeci, dneska sem si všiml že přibyli na steamu nový achievementy. Jeden z nich se jmenuje Konec hry viz. foto. Zajímalo by mě jestli to podle vás znamená že poslední příběhový DLC ukončí hru a nemáme očekávat KCD2? Nebo je to jen nějaká ,náhoda,? Já se docela vylekal páč sem možná trochu naivně počítal stím že je to na 100% jistý. Nechci rozpoutat nějaký konspirační šílenství jen mě zajímá Váš názor na tenhle konkrétní achievement.

Konec hry nemusí znamenat konec KCD, třeba si v tom datadisku zahrajeme nějakou hru s bandity :slight_smile:

v to tak nějak doufám :slight_smile: jinak díky zajímal mě názor ostatních. Nicméně ostatní asi nezajímá tenhle achievement :smiley:

Tak v tuhle dobu budou všechny názory stejně jenom dohady…za týden se ukáže :slight_smile:

To 100% neznamená konec KCD, v angličtině Game Over má význam ve smyslu, že když si s tebou někdo zahrává a ty mu zatneš tipec, nebo ho jinak setřeš tak je to pro něj Game Over :smiley: To bude achievement asi za vyřešení nějakýho questu s souvislosti s novým DLC. Třeba že dopadneš nějaký zločince apod.

vidíš to mě nenapadlo podívat se na to z anglickýho směru :smiley: to dává celkem smysl co píšeš. Díky za názor a jak říkáte nezbýva než čekat …

Co se týče KCD2 informace jsou kusé. Ale co jsem listoval na netu - a dle jistých stránek se pan Vávra vyjádřil, že KCD2 bude, Ale s jakým příběhem - to se tají. Jediné co snad bude pravdou je to, že i KCD2 bude mít stejný engime hry jako tato část - act 1. Nic víc jsem nenašel.

Konec hry nemusí znamenat determinaci. Prostě si třeba Jindra přestane hrát, a začne se chovat jako šlechtic. Prostě už není malej kluk a tak nějak zmoudřel. Třeba v tomhle smyslu může být tento achivement. A třeba ne - až ho splním, mohu napsat víc :slight_smile:

1 Like

Nemůže to znamenat, že se Jindra ožení? :wink:

1 Like

Tak tohle sem fakt nečekal ale asi nejlepší odpověď :smiley: docela si mě rozesmál. Nicméně doufám že to Jindrovy neudělaj , já bych se pak cítíl provinile po každé návštěvě lázní :smiley:

No tak do lázní se můžeš jít umýt, nechat si vyprat a spravit šaty. Nemusíš nutně jít za děvkami.

No tááák když já sem takovej dobrák že musím těm holčinám vždycky nějakou tu almužnu dát :smiley: je to jako jít do restaurace na luxusní jídlo a pak si dát jen předkrm :smiley:

Tehle oceni jsem dostal po te co jsem vratil prsten kunovi …aby chlapci z bandy přestali dělat kraviny.