Nový patch 1.7, kedy?

Zdravím, nemáte niekto prosím informácie kedy plánuje vydať WH nový patch a opraviť aspoň polovicu vecí čo nefungujú po update na 1.6.?
Písal som na support už pred týždňom, žial bez odpovede…

Můžu se zeptat co ti nefunguje? Mě konečně zase vše funguje :smiley:

Nefunguje mi hlavne mechanizmus opotrebovania a znečistenia zbroje a oblečenia (veľa ľudí tu na fóre o tom písalo). Druhá vec sú pop-up textúry ktoré sa loadujú snáď 10 sekúnd, Rataje sú na toto úplne peklo.
U mňa patch 1.5 fungoval bezchybne, dokonca aj čo sa týka optimalizácie takže ma update na 1.6 vôbec nepotešil. Inak na akej platforme hráš pre porovnanie? Ja steam PC verzia :slight_smile:

Já také a aktuálně nemám problém. Textury pokud už doskakují, tak jsou načteny do 2 vteřin max. A to nemám nějak extra silný stroj. Mám i5, 16GB ram a 1060 6GB k tomu klasickej disk.

Zaujímavé, mám to isté s i7 a mne nečítajú hlavy v Ratajach strašne dlho.

Každému z vás asi zpomaluje hru nějaký sajrajt v mašině. A kolikrát ani běžný program na pročištění vám nepomůže.

Mne nemá čo spomaľovať. Mám ho nový.

Nezdá sa mi že by to malo súvis s konfiguráciou, nakoľko pred 1.6 u mňa fungovalo všetko na 100%.
Sajrajt veru nemám, ASC robí čistenie a údržbu každý deň a v správca spúšťania hlási vždy len procesy nevyhnutné na chod systému. FPS mám rovnaké ako pri 1.5, len tie textúry…

Odpoveď zo supportu WH:

"Dobrý den,

o problému víme a pracujeme na něm.

Děkujeme za zprávu,"

Ajtakrajta - takže čekat na další patch. A po něm se zase objeví nějaké nové kiksy…
Mě to přijde jako nekonečný příběh.

Mne práveže nezobrazuje hlavy už od 1.43, hoci iní sa tiež vyjadrili, že im to predtým lepšie šlo. No mne minimálne a maximálne detaily nijako to načítanie neovplyvňuju, nie je to rýchlejšie, akurát kvalita je iná.

1 Like

Měl bych nějaké drobnosti, ani to nestojí za to, ale jen pro úplnost.

  1. Pokud se něco sundá z vybavení koně a hráč má na prvním místě v inventáři knihu, kniha se otevře.
  2. Pokud u čtení knihy sedím, při listování zase sám od sebe vstanu.
  3. Pokud se zeptám mlynáře na možnost prodeje kradeného zboží, ale žádné u sebe nemám, prohledá mě strážný, - to je v pořádku, ale zároveň mi “zabaví” neexistující kradené věci a vynadá mi.
  4. U koňských závodů do poslední chvíle netuším, kam mám jet. Dozvím se to až v okamžiku, kdy je závod v plném proudu a jezdci mi ujíždějí. Jak jsem to vlastně vyhrál, sám netuším. Chtělo by to mít možnost, si trasu zajet pokusně předem.
  5. Zrušil bych nemožnost fast travel v případě přetížení, je otravné pořád předělávat věci na koně a pak zase zpět.
  6. Přidal bych tlačítko, kterým bych obsah koňského inventáře překlopil do vlastního invu celý, ne po jednom kusu.
  7. Přidal bych, aby se věci v inventáři defaultně rovnaly podle toho, co mám nasazeno, je to nejpoužívanější volba.
  8. Přidal bych do lesa u Přibyslavic nějakého obchodníka, co já vím, třeba poustevníka co si přivydělává prodejem věcí, může mít kontakty i na lapky. Je to všude hodně daleko a musím neustále cestovat do Ledečka a zpět, protože na Talmberku není kovář.
  9. Při braní věcí z koně, bych jako default nastavení dal maximální počet věcí. Takhle musím pořád hýbat s posuvníkem.

A abych jen nehejtoval, quest chátra - druhý tábor, velmi krásné místo, úplná romantika.

Keď mám otvorenú jednu knihu a zvolím druhú, vstanem.

Jen reaguji na poznámku, že v Talmberku není kovář. Je tam právě u cesty na Rovnou v kamenolomu.

Tak mě mimo dalších podobných blbostí (poněvadž jsem to kvůli DLC začal hrát znovu), před bitvou o Talmberk pořád spí Bernard, a nejde se ho zeptat na úkoly, už spí 5 dní, pořád u něho stojím, jen se o hodinu či 2 posunu v čase, a pořád spí, možná je tak strašně unavený. A ten zásobovač co chtěl maso pro armádu, ho chce pořád, už jsem mu donesl krávy z celé mapy, ovce, psi, prasata, po lese kde co zastřelím, zkoušel jsem zastřelit i koně, ale to jdou jen někteří, lov mě to z levelu 6 hodilo krásně na 20, a nakonec mě to hodilo nesplněný úkol, škoda že nejde donést i lidské maso.:slight_smile:

K tomu závodu, já ho jel a trošku jsem se sekl, a už měl velkou ztrátu, tak jsem dal nahrát poslední pozici, a když se hra nahrála, tak mě to napsalo, že jsem závod vyhrál, že ostatní se k závodu nedostavili. Hrál jsem to od prvního dne vydání 2x po patch 1,4 a mimo válejících se halaparten, a pár maličkostí jsem nenarazil na problém, jo jednou jsem se před vydáním 1,4 zarazil na Vraníku. Teď to díky DLC hraji po třetí, a je tam těch chyb nějak víc.