tak jsem to všechno prošmejdil
Já tam rozdíl vidím.
Co se tyce vykonu, tak ve stremu bylo zmineno, ze zatim nedelali vubec zadnou optimalizaci (Coz vlastne znamena, ze hra bezi velmi dobre )
Tady na foru bylo take zmineno, ze jednim z nejvetsich zroutu vykonu je v soucasnosti AI, coz by vysvetlovalo, proc snizeni grafiky muze mit maly ucinek na vykon (graficka karta je vykona dost, ale procesor nestiha AI).
Dalsi problem, ktery byl zminen jsou castice, ktere take zerou vic vykonu nez by bylo vhodne (Takze nadavejte na motyly)
Tak jsem dnes kopil GTX 960,snad to bude trochu lepší
Dnes mi to párkrát spadlo i včera,máte někdo stejný problém?Díky
V tomhle testu jsem dopadl na high enter link description here
Přeci jen je to pořád alfa, takže to občas spadne. Nejvíc je to zaručené, když se snaží člověk loadovat.
To je fakt,měl jsem strach že to bude zdrojem ale ten by mi vypínal celé pc.
já jsem to zkoušel chvíli, jen mi zajímal soubojový systém, ale plánuji, že tam zas najedu. v táboře při cvičení, tak jsem měl pocit, že mám malou citlivost myši na změnu směru útoku/krytí. Budu se muset kouknout do nastavení jestli na souboj nejde zvýšit citlivost
Bylo by dobré kdyby byl přístupný controls ve hře,hraju na klávesnici a klávesa q na obranu mi tam moc nesedí.
Poslední patch změnu směru útoku hodně zlepšil. Je to mnohem svižnější. Na citlivé myši možná až moc, ale dá se na to zvyknout a pak už to je žůžo labůžo!
Co by ale pomohlo je možné nastavení “deadzone” kdy by bylo možno trochu vyrovnat tu citlivost aniž by bylo třeba ji snížit v celé hře.
Ikdyž po chvíli jsem si na to tak zvykl, že bych to ani nakonec nepotřeboval.
Včera mě celkem překvapil update,počítal bych že se upřednostní české titulky.
to je jasné, že české budou poslední, protože v cizině se očekává větší prodej než v Česku
Je mi to jasné ale přece jenom nás mohli překvapit,trochu té domáckosti.
myslím, že české titulky vyjdou brzy
Neviem či moje prvé poznatky budú užitočné nakoľko je to
moja prvá hra čo skúšam pred jej vydaním no predsa sa o to pokúsim. Uvítal by som keby kôň vydával viac zvukov či už keď si ho privolám nech si
trocha zaerdží alebo pri jazde keď skáče, brzdí:). Rovnako sliepky mi chodili
kade tade cez steny a keď som medzi ne vbehol nič sa nestalo. Mohli by sa
rozutekať/rozletieť čo by hneď vyzeralo realistickejšie a tiež aby aj zvuky vydávali.
Prepáčte mi ak sú tieto postrehy úplne zbytočné fakt sa v
tom nevyznám. No práve preto som ich sem hodil, ak ma totiž niekto skritizuje
aspoň budem vedieť na čo pozerať a načo nie pri ďalšom hraní.
Vůbec to není špatný nápad.
Tak teda zostanem na rovnakej úrovni a pridám ešte nejaké
tie malé postrehy, ktoré na hranie hry nemajú nijaký dopad no i tak to
spomeniem. Neviem či som nato len neprišiel ale celkom zle sa mi brzdilo s
koňom (niekedy ma zastavila prekážka v ceste) šípka dozadu len spomalila no
chcelo by to nejaké prudké zabrzdenie kedy sa možno kôň postaví až na zadné. Ak
to tam je len som to nenašiel tak nič Je to krásne zviera a pár takýchto
drobností by ho viac oživilo. Aj zvuk dochádzajúcej energie je rovnaký či už
pri človeku alebo pri koňovi (tomu by som dal konský). A neodpustím si ešte rypnúť
do sliepok je ich tam veľa to nevadí ale ako som tak pozeral nikde som nevidel
kohúta ak ho tam dakto videl napíšte kde ale ak nie KOHÚT musí byť bez neho
by naši stredoveký obyvatelia nemali vajíčka Môže to byť aj formou zábavného
Questu kedy budete musieť zabezpečiť pár kohútov pre dedinku
Dobré Lesbické slepice,čoveče ale je to dost možné,do her se teď musí cpát i menšiny
ale vytunik koně blíže k realitě je dobrý nápad,je možné že na tom vývojáři pracují
Kohout tam určitě bude, byl i v teaseru. Co se týče koně, řekli že se na něm teprve dělá.
Po dlouhé době mi začala hra padat s hláškou že program game neodpovídá,máte někdo podobný problém?