Co říkáte na nový update? Já zatím hrál jen chvilinku a zatím spokojenost, souboje se mi líbí… uvidíme dál
Ještě jsem bohužel neměl vůbec čas, nakouknul jsem tam tak na 5 - 10 min, takže to nechci nijak více hodnotit…ale co vypíchnu, moc mě pobavilo ohraničení mapy. Ten plot, občas pytel s odpadky a značka s upozorněním na práci
Strašně blbě to běží. 30 fps v přírodě. 20 ve vesnici. A 15 v táboře. A to rozjedu Witchera 3 na střední detaily plynule. A jak vidim tak většina lidí který nemaj high end rig, tak to pořádně ani nerozjedou. Takže optimalizovat, optimalizovat, optimalizovat.
V táboře je to hardcore. Tam mám max. 35 FPS, víc ne. Všude jinde tak něco málo přes 40 snímků, někdy i víc. Je to hrozně náročný a nevím, jak to chtějí rozjet na konzolích.
V livestreamu rikali, ze optimalizace zatim neprobehla vubec zadna, takze si jsou dost jisti, ze plynulost vylepsi.
Mám podobné zkušenosti na 660GTX. Venku 30+ FPS, v baráku 26, a když vytáhnu louč, tak to dropne ještě o 5.
Abych řekl pravdu, tak na soubojích bych vyměnil pravé myšítko za kryt. Je to zbytečně neintuitivní.
Jinak přibyla spousta nových chyb a koně jsem použil pouze na delší přesuny, jinak bych ho musel nechat utratit, ale komplexně se to rýsuje a nejvíce jsem si užil quest s Miroslavem. Lidský, realistický, zbytečně neprotahovaný a smysluplný. Více takových.
Tak ve hře si to budeš moct nabindovat na jaké tlačítko budeš chtít, to bych neřešil. Já osobně jsem s alfou spokojený, jen ty bullet timy bych vypustil, nemají s realitou nic společného a kazí ponoření se do atmosféry středověkého boje.
Tak nový update zatím vypadá skvěle po všech stránkách. Soubojový systém mi zatím přijde dost tuhý, bude to chtít poctivý trénink, ale to je asi dobře Koho by to zajímalo, tady je prvních 30 minut, můj první pohled na 0.4 update:
Pár postřehů k alfě 4:
Mám potíže s pochodní. Zhasne když s někým mluvím. Víc problémů způsobuje, že po použití pochodně mám problém aktivovat luk. Po tom co jsem se zastal holky z hospody, jsem se musel bránit a protože meč jsem neměl, pochodní jsem se ohánět nemohl a pěstní boj neumím aktivovat tak došlo na luk. Ten voják mě v úplné tmě pronásledoval ze Samopše skoro až do Mrchojed a já v inventáři dělal psí kusy abych dostal luk do ruky a mohl se bránit. I když jsem měl podle inventáře luk v ruce tak se nic nedělo. Teprve po tom co jsem ho přesunul asi 4x pryč a zpátky tak se luk najednou zjevil v ruce.
Při nasedání na koně bych uvítal aby kdykoliv kůň zaplňuje polovinu obrazovky, tak tlačítko X nepískalo ale nasedalo.
Pokud jde o koně, tak jsem zkusil srovnat krok s jiným jezdcem který se pohyboval po cestě a navázat hovor, ale nějak to nejde. Kůň začne zatáčet sám od sebe.
Neví se, kdy Warhorse vydají český titulky? Je tam zatím jen coming soon.
Myslím, že v této fázi jsou české titulky zbytečná práce navíc. Počkej do vydání.
@Tommy_Smola Můžu jen otázku, co za příkaz jsi zadal do console, aby jsi obešel neviditelnou hranici? Díky.
Zadal jsem do příkazový konzole p_gravity_z 1 a pak jsem vyletěl kousek za hranici a dal jsem příkaz p_gravity_z -1 a dopadl jsem na zem. Alespoň tak nějak to bylo.
Díky, jdu se projít k Talmberku.
Mám taky tuto kartu,na FPS se raději nedívám,protože si myslím že to tak brzo po vydání 0.4.nemá cenu.Musel jsem detaily snížít na high a jen detaily objektů jsem nechal na very hihg a jede to pěkně,myslím si že Alfa je velice nestabilní,parkrát mi hra spadla.Chci jěště dokoupit nějaké RAM tak to snad pomůže.
Díky za info.
Nějak mit u ale něco nesedí. Změna nastavení grafiky má docela malý účinek. Skoro je jedno jestli hraju na high nebo medium.
Ale je dobré vědět, že hra je jakž takž hratelná. Až vyjde plánuju upgrade. Doufám v novou a sand i podařenou generaci karet nVidia. A nebo i AMD pokud budou lepší.