Nový update 5.0

Poprosil bych České testery aby napsali své dojmy,postřehy.Díky

Všechno běží dobře sem tam nejaký menší bug a hlavně se mi zdá že souboje jsou těžší

Ahoj, při spuštění mi to píše Could not access CrySystem.dll (check working directory). Předchozí alfa 0.4 jela bez problémů.

1 Like

To je problém na kterém se pracuje.
Fix vyjde doufejme co nevidět.

1 Like

Mě zas po aktualizaci skáče CryEngine Error: “Expected an UNICODE window for launcher”, díky tomu nemohu hrát. Už jsem zkusil i smazat hru a znovu ji stáhnout, ale skáče mi neustále ten samý problém. Takže já musím čekat, až to opraví.

Zkoušel jsem chvíli ráno a jelo mi to,jen mi příjde že to trochu drhne při jízdě na koni,v pár sekundových intervalech,jestli to po update není trochu náročnější na hardware,předešlý update mi jel plynule.Ale musím uznat že kůň je vymazlený.Tak doufám že všem zklamaným to co nejdříve pojede a chyba se hned odstraní.

2 Likes

Zdravím.jede mi to ted hrozně zvláštně,v podstatě na jakékoliv nastavení mi to tak po minute hry začne znatelně lagovat,ale ne sekat je to prostě takový táhlý.ale FPS nikdy nepřesáhnou hranici 30 je to divný.Ten nový systém že vás vidí něco odemykat a jdou po vás je občas dost vtipnej.Třeba když ti Bailif da quest otevřít dveře a pak tě chce zatknout když tě vidí že je otvíráš :smiley:

Věc se má tak že on po tobě chce klíče.
Quest se myslím dá splnit tím že mu dveře odemkneš, ale celkem pochopitelně se mu to asi moc líbit nebude, když tě uvidí jak se mu loupeš do domu.

Ano chce po tobě klíče to je quest splněn na 100% ty jsem zatím nenašel,ale taky tě žádá jestli by jsi mu ty dveře dokázal otevřít. A zdůrazňuje aby to bylo v tajnosti a nikdo z vesnice nezjistil že ty klíče ztratil.

1 Like

No jak se píše v load screenu, crime systém je ještě nedokonalý a tresty nepřiměřené (sejmul jsem vojáka a zaplatil 12 grošů). Takže takovéhle záležitosti se dají čekat.
Pokud vím tak byl update vydáván ve spěchu protože se na poslední chvíli objevil nějaký bug.

Ví někdo jak to funguje s oblečením ? když se svléknu do ideálně stealth euqipu tzn. sundam všechen armor oběví se mi červená ikonka a všichni jdou po mě. to samé když mám full euqip cuman věci může to být tím že jsou veci kradené a od kumánů ?

Tak jasný já to nemyslím nijak zle Warhorse odvádí skvělou práci a já jen doufám že jim to takhle půjde dál.Jen mi tohle přišlo vtipný když se to přímo křižuje s questem ale stejně tě za to klepnou přes pracky :smiley: stejně tak u truhly Bailifova žena mě viděla přes okno a dalších 15 v pytli :smiley: štestí že peněz je v podstatě nekonečno

Nekonečno peněz?
To já teda mám celkem trvdě konečno peněz.

Vydělej si na duelech.

bohužel mám boj trochu rozbitý takže když jsem v 0.4 porážel beginnery jednoho za druhým teď to pro mě znamená hod kostkami.

Zároveň se už teď peníze v aréně odečítají, takže nemám nekonečný počet pokusů.

Naštěstí vím kde si ten prachant Lešek ukryl prachy, takže připočítávám k počátečním 30-ti dalších 50 grošů.

fakt ? třeba jsem nepřišel za co utrácet vím o vendorech: kovář,kousek od něj týpek se stánkem, a v noci v hospodě maník z tábora vojáků. Ty všichni mají jen pár věcí ke koupi a z bojů je peněz a itemů jak šlupek. Itemy nejsou komu prodávat páč vendoři nemaj prachy.všechno jsem od nich koupil, ale oni sami si další prachy nevydělají takže všechny další itemy se hážou do potoka :smiley:

jestli máš rozbitý boj tak používej vystrč fintu. Fkem nepřítele vystrkej vchodem do arény ven z arény je to výhra. v 0.5 je to o dost težší než v 0.4

O “vystrč fintě” vím ale moje hrdost mi to nedovolí.

aha to potom jo. No já jsem tipycký špion/assassin/lapka :smiley: já takhle získávám meč po 3 minutách nový hry :smiley:

zrovna meč se dá sehnat bez jakéhokoli úsilí v truhle v Samopších.