Plnim ukoly Vetrelci ted po patchi 1.3. Jsou mnohem tezsi, nez lapkove questy pred patchem 1.3. Je to tim patchem, nebo proste Kumani jsou vyrazne tezsi? Jsem vyexpovanej na max a mam s nima celkem problemy. Predtim jsem je kosil bez rozmyslu. Jako libi se mi to, musim vic premyslet, jinak jsem dead, zvlast v presile, kdy se jebu s jednim a zezadu do me sijou dva jini. Docela se mi v presile osvedcil postup lukostrelba z kone, kdy jim ujedu, dobehnou me strelim do jednoho, ujedu, atd.
Kumání jsou o něco těžší než lapkové okolo Ratají. Navíc se po 1.3 zvedla obtížnost minimálně při vyšším levelu postavy. Což kvituji, před patchem to už vypadalo jako “kosení trávy” nikoli boj
Mně i před patchem přišlo, že je ta obtížnost proměnlivá. Jasně, kumáni byli těžší. Ale někdy je prostě boj hotovej za pět sekund, jindy se rvu pět minut. Nevím, jestli ta hra má tak rozdílně nastavené síly protivníků, nebo je to i o štěstí. Ale třeba na konci questu pro Nápravníka v klášteře, když jsem potkal lapku v plátové zbroji, tak ten byl mnohem těžší než kumáni. Pak jsem se naučil mít kromě meče i palcát a když se někdo nechtěl poddat, dostal po palici palcátem a bylo to.
Jo, lukem z koně sejmeš libovolně velkou skupinu nepřátel bez problému. Taky mi to po patchi přišlo zábavnější resp. náročnější, ale taky se na tom možná podepsalo, že jsem zahodil herodův meč a radši nepoužívám ty úplně nejlepší zbraně. Předtím to fakt začínala bejt nuda, když člověk zabil nepřítele v kompletním plátu jedním seknutím meče do štítu. A co se týče druhů nepřátel tak po kumánech mi přišli ještě těžší lapkové kolem Skalice, ale k těm se člověk dostane až v pozdější fázi hry (pokud tam teda sám od sebe nezajede).
do Skalice jsem se prave vypravil jen tak trenovat lockpicking a ejhle, hromada dost tuhejch lapku uprostred dediny… sejmul jsem je, ale dali mi zabrat
u lapků je rozdíl jestli potkáš hadráky nebo plechovky
cece, naposled jsem potkal asi 8 fakt rytiru v cernym brneni… to jsem zdrhal, az se za mnou prasilo