Obvazy pro šimka - a womans lot

ahoj. sem u mise v novém dlc kde mám sehnat obvazy pro šimka. mám jich mít šest nebo 3 šátky. obvazu sem měl hodně ale musel sem si sám dát nějaký abych neumřel. vyzabíjel jsem všechny kumánce v okolí z kterých se ty obvazy získavájí a ted nevím jak mám získat další.
nevíte kde je mám sehnat ?

Ahoj, z kumánů ty obvazy neseženeš. Jedny jsou poblíž Šimka, další jsou po cestě poblíž nehody za trakařem v pytli, další u cesty směr západ, poblíž nehody - v okolí jsou 2 kumánci na cestě hlídkují + 1 obírá mrtvoly a konečně poslední najdeš směr východ od této cesty, do kopce, na vrcholu hlídá 1 kumán, pak je tam spousty mrtvol a 1 přeživší - František. Tak z mrtvolek máš další obvazy.
Hodně ti pomůže Flek - pes. Stačí mu dát hledej … .

ok díky a ty hlídky se neobnovují ani když vypnu a zapnu hru ?

To nevím - nezkoušel jsem to.

Jinak při záchraně Šimka se ti na mapě objeví celkem 4 lokace. Jedna je na úkol (sesbírej 10 měsíčků) - na tom nic není - jen se bez elíku Sýček špatně hledají. Zbylé 3 jsou na obvazy. Viz můj předchozí koment. Kumány (na cestě) zabíjet nemusíš - schovej se poblíž cesty, dej povel Flekovi - čekej - a počkej až přejdou. Potom nech čekat psa - a pomalu se přikradni ze zadu ke kumánovi co obírá mrtvoly. Zab ho - prošacuj - stejně si od něj nic moc nevezmeš - jelikož je to muž a ty jsi žena. Max obyč. obvazy. Až skoná - prohledej okolí nehody - najdeš tam obvazy. Potom nevím jestli to je označení © už si to nepamatuju - ale u jednoho označení lze se škrábat do kopce - v dálce uvidíš kumána jak kouká do údolí - opět dej psovi - čekej - a pomalu ho ze zadu odkrágluj - ze 2 mrtvolek jdou sebrat poslední obvazy. Ještě se setkáš s křičícím/ležícím Františkem - rozhodnutí je na tobě - já ho zabil. Páč, stejně jak řve by ho našli kumání … . Mimochodem v jeskyni - vchod poblíž Šimka je nakonci voda - ale zhruba uprostřed jeskyně jsou sudy - v nich jsou další obvazy.