Ahoj, mám problém. Snažím se odemykat zámky, paklíčů mám dostatek, ale při pokusu o odemčení zámku jiného než extra jednoduchého se zobrazí hláška, že hrozí vylomení paklíče. O to mi ani tak nejde, ať se klidně zlomí, ale problém je, že ať dělám co dělám, beztak mě to ten paklíč zlomit nenechá, protože mě to nenechá ani zkusit ten zámek odemknout. Byl jsem za peškem a naučil jsem se základy, když se chci naučit další úroveň, řekne mi pešek, jestli se raději nechci naučit nejdřív základy (které už umím). Tyhle bugy mi absolutně kazí pocit ze hry. Díky za tipy, co dělat.
Ahoj není to bug jak píšeš. Musíš se učit dál na těch velmi jednoduchých bednách a tím se ti pomale bude zlepšovat schopnost vylamování zámku a následně odemčeš složitější zámky. Nebo můžeš koupit knížku o nauce vylamování zámků a urychlit to tím.
Aha aha, takže jsem to podělal tím, že jsem se u Peška neučil hned už na začátku hry, ale zaplatil jsem si kurz až teď v polovině? A kde si mám tu knihu koupit? Resp. chtěl bych odemknout těžkou truhlu s pokladem a nemůžu, protože na to nemám skills, tak hledám nejjednodušší řešení. Díky každopádně!
Možnosti jsou dvě, buď se pomale vyskilluješ k odemykání těch těžších beden ( buď odemykáním jednodušších nebo čtením knih ) knížky si najdi někde na netu kde přesně jsou z hlavy si to nepamatuju. Možnost dvě je že většinou má někdo od beden nebo dveří klíč. Například u obchodníka můžeš ukrást jeho klíč třeba když spí a pak si odemčeš jak všechny dveře tak truhly u něj doma.
Taky je lektvar, který pomůže. Anglicky padfoot.
I za zlomení paklíče je trochu XP, ale míň než za úspěch.
To není bug, musíš akorát nejdřív odemykat ty nejjednodušší zámky a tím si zvyšuješ level páčení a když budeš mít třeba na vylamování zámku lvl 5, tak můžeš jít za Peškem a tím si zvýšíš znova rank a takhle pořád dokola.
Hlavně nezapomeň zlepšovat Perky
Ještě bych doplnil že na PS4 se mi zámky dělají daleko líp.
No prosím, a kde kdo si stěžoval, že na konzoli to jde hůře.
Asi to nebylo v tomto vlákně, ale četl sem určitě někde na tomto fóru, že si někdo stěžoval na otevírání zámků na konzolích.
Omlouvám se