Odměny za tábory banditů / kumánů a celková ekonomika hry

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli není bug v odměnách za tábory banditů / kumanů?

za první úkoly na vyčištění táborů kolem ratají jsem odstával 25g za každé bandití ucho a podobnou částku za ostruhy vůdce (nepamatuju si přesně kolik, ale bylo to pod 100g)
Následná sada úkolů na čištění kumánských táborů kolem talmberka byla kompletně bez odměny (nebo se aspoň žádná neukazovala za splnění questu - inventář sem nekontroloval)
Další sada, která je kolem sázavy mi ale už připadá že je nejspíš buglá - za jendo bandití ucho dostávám 625g a za vyčištění tabora dalších 900 - v porovnání s předchozími odměnami mi to připadá neúměrně moc - navím jsem v této fázi hry na úrovni, kde sem si díky prodeji zbrojí a zbraní z předchozích dvou questových sad v ratajích a talmberku vydělal na nejlepšího koně, nejlepší brnění a mám v koupeny všechny alchymistické recepty, takže už nemám ty groše vlastně za co utrácet

Nešlo by v dalších patchích nějakým způsobem upravit ekonomiku hry? Ať už by se jednalo o snížení prodejní ceny brnění, nebo přidání nových možností za co utrácet? Momentálně jsem se totiž dostal do fáze kdy pro mě už vlastně nemá moc smysl kdekoliv se nějakým způsobem snažit získat peníze, protože je nemám za co utrácet.

Mě taky šokovalo, když jsem udělal poměrně lehký quest v Sázavském klášteře a dostal jsem za něj skoro 3 tisíce grošů… stejně tak pytlačení vynáší až příliš bez nějakého většího ohrožení. Střelim zajíce nebo srnce (ta zvěř se ani neleká šípů, které minou) , seberu maso, usmažim a prodám řezníkovi za stovky grošů…

Kdyby jen to, ale mě například prodej zbrojí co mi padly v druhém banditím campu pro klášter vynesl přes 10 tisíc …

Tak mi z normalniho bandity padlo lepsi brneni, nez nejlepsi co prodavaji obchodnici, to je lehce fail mi prijde, aby tohle padalo z obycejnych banditu

Taky mě ta eknomika trošku zklamala…

doporučuji stáhnout tento mod , který upravuje ceny, za kolik prodáváte… a stejně tak nesbírat a neprodávat uplně vše, co najdete. Vemte si to jak v reálu, zabijete kumána a co? Možná mu vezmete prsten, ucho, obvaz… ale nebudte mu vyslékat brnění … a tahat ho na kilometry za obchodníkem. Ani meč byste mu v reálu možná nevzali, leda vyměnili za svůj starý. Jak by to asi tak někdo unesl. Pokud k tomu budete přistupovat takhle, Hra se (z mého pohledu) stane zábavnější.

Jinak nebojte, mody jsou snadno do hry dát a stejně tak ze hry vymazat. Je to velmi jednoduché. Sám Vávra říkal, že hru udělal “mods friendly”.

Ono by stačilo omezit nosnost postavy. Včera jsem nesl přes tunu. Zrovna houžvička nejsem, ale tunu nedám :slight_smile: Co se týká reálu, tak odebírání zbraní a zbroje, předpokládám, bylo běžné.

Ahoj, tvůj pohled a styl hraní je zajímavý. Do půlky hry jsem vše prodával a potom přistoupil na to, že jsem bral akorát meč a groše zbytek jsem zanechal na místě.:grinning: Ekonomika je trochu zklamáním a třeba to ještě vyladí v dalších patchi. Ten mod jsem zkoušel a bohužel po instalaci se stala hra nehratelnou.