Zdravím náhodou som narazil na mec svätého Jiri a hovorím si že či to je nejaký op meč len tak pre zábavu alebo naozaj tie meče sú tak zle balancovane? Lebo takmer na 92% dám každého na 1 hit zobral som si ho na misiu do prybislavice a prcka som dal na 1 hit
no mne sa tiez podarilo dat na 1 ranu prcka s tym mečom som si vravel ze to co je pretoze predtym sa biješ s obycajnymi vojakmi a tych som teda na 1 ranu nedal
Počuj ja som ich pichol a padli premýšľam či ho zahodím alebo nechám doteraz som hral s palcatmy
Měl by to být nejlepší meč ve hře. Taky ho mám.
A ktorý luk je najviac OP? Lebo môj štýl boja je prakticky lukostrelecký.
Nevim jak dal ve hře, ale když se ti podaří porazit Ptáčka v lukostřelbě a v souboji na meče, tak o něj dostaneš jeho luk. Ale to je prakticky na zacatku.
Ptačkuv luk je nic moc, ale na začatek stačí, jinak lepší luky pořídíš u lovcčího, nikde jinde jsem nenašel žadnej op luk nebo kumani mají většinou dobré luky.
Je mám naj luk ma 77 damage a ten meč na jednu ránu už fixli v patchi
Ešte u kolegov lapkov som natrafil na anglický dlhý luk. Ten je celkom dobrý.
Oh realy ? takovej luk jsem ve hře ještě neviděl tak zkusim pohledat.
Nejsilnější by měl být ten dlouhý luk s damage 77 a hned za ním je nějaký Kumánský, tuším s 75. Alespoň jsem nikde na netu nenarazil na zmínku na nějaký legendary nebo tak něco. Jediný extra je asi ten Ptáčkův a ten fakt není nic moc, měl jsem ho jen na začátku.
Luky který se dají sehnat ve hře z těch co bych povazoval za TOP, Kumánský Luk power 74 (dá se najít při útoku na přibyslavice), Dlouhý luk Jasan myslím má 74 ten se dá koupit a pak je Dlouhý luk Tis v angličtině Yew Longbow a ten má 77 asi nejsilnější luk ve hře, Rozdíl mezi luky, Dlouhé luky mají kratší rozhození z leva do prava (horizontální posun rukou při natažení než kumánský, ale o trochu déle se natahují do plné síly
Ahoj, nevíte něco o tom meči sv. Jiří? nějak se mi ho napodruhý nedaří najít.
Já ho sehnal v lesní zahradě v truhla (Snadné paceni) na SZ od Ledecka. Kousek od te čarodějnice nebo co to je, ma tam i alchymistický stůl.
Já jsem teda žádný meč nenašel… A u Ledečka žádná lesní zahrádka není? Kde jsi ho přesně našel?
Chlapci, jestli máte nejnovější patch, tak možná už meč sv. Jiří jen tak lehce nezískáte.
Škoda no… samozřejmě že mám…
Tak to bude ten problém. Já hraji na PS4, takže zatím bez patche.
No k tomu zabití na jednu ránu … hra chce být realistická a když někoho praštím do nekryté hlavy sekerou, jakože Prcek měl jen plešku, tak asi čekám, že umře
Presne, staci se krejt a dat ho na jednu ranu. Ja si na nej mec otravil a jednou ho pichnul a jenom koukal jak mu jde zivot dolu pohoda.