OP meč svätého Jiri... CO TO JE

Zdravím náhodou som narazil na mec svätého Jiri a hovorím si že či to je nejaký op meč len tak pre zábavu alebo naozaj tie meče sú tak zle balancovane? Lebo takmer na 92% dám každého na 1 hit zobral som si ho na misiu do prybislavice a prcka som dal na 1 hit

no mne sa tiez podarilo dat na 1 ranu prcka s tym mečom :smiley: som si vravel ze to co je pretoze predtym sa biješ s obycajnymi vojakmi a tych som teda na 1 ranu nedal :smiley:

Počuj ja som ich pichol a padli :smiley: premýšľam či ho zahodím alebo nechám doteraz som hral s palcatmy

Měl by to být nejlepší meč ve hře. Taky ho mám. :slight_smile:

A ktorý luk je najviac OP? Lebo môj štýl boja je prakticky lukostrelecký. :smiley:

Nevim jak dal ve hře, ale když se ti podaří porazit Ptáčka v lukostřelbě a v souboji na meče, tak o něj dostaneš jeho luk. Ale to je prakticky na zacatku.

Ptačkuv luk je nic moc, ale na začatek stačí, jinak lepší luky pořídíš u lovcčího, nikde jinde jsem nenašel žadnej op luk nebo kumani mají většinou dobré luky.

Je mám naj luk ma 77 damage a ten meč na jednu ránu už fixli v patchi

Ešte u kolegov lapkov som natrafil na anglický dlhý luk. Ten je celkom dobrý.

Oh realy ? takovej luk jsem ve hře ještě neviděl tak zkusim pohledat.

Nejsilnější by měl být ten dlouhý luk s damage 77 a hned za ním je nějaký Kumánský, tuším s 75. Alespoň jsem nikde na netu nenarazil na zmínku na nějaký legendary nebo tak něco. Jediný extra je asi ten Ptáčkův a ten fakt není nic moc, měl jsem ho jen na začátku.

Luky který se dají sehnat ve hře z těch co bych povazoval za TOP, Kumánský Luk power 74 (dá se najít při útoku na přibyslavice), Dlouhý luk Jasan myslím má 74 ten se dá koupit a pak je Dlouhý luk Tis v angličtině Yew Longbow a ten má 77 asi nejsilnější luk ve hře, Rozdíl mezi luky, Dlouhé luky mají kratší rozhození z leva do prava (horizontální posun rukou při natažení než kumánský, ale o trochu déle se natahují do plné síly

Ahoj, nevíte něco o tom meči sv. Jiří? nějak se mi ho napodruhý nedaří najít.

Já ho sehnal v lesní zahradě v truhla (Snadné paceni) na SZ od Ledecka. Kousek od te čarodějnice nebo co to je, ma tam i alchymistický stůl. :wink:

Já jsem teda žádný meč nenašel… A u Ledečka žádná lesní zahrádka není? Kde jsi ho přesně našel?

Chlapci, jestli máte nejnovější patch, tak možná už meč sv. Jiří jen tak lehce nezískáte.:slightly_smiling_face:

Škoda no… samozřejmě že mám…

Tak to bude ten problém. Já hraji na PS4, takže zatím bez patche.

No k tomu zabití na jednu ránu … hra chce být realistická a když někoho praštím do nekryté hlavy sekerou, jakože Prcek měl jen plešku, tak asi čekám, že umře :wink:

Presne, staci se krejt a dat ho na jednu ranu. Ja si na nej mec otravil a jednou ho pichnul a jenom koukal jak mu jde zivot dolu :smiley: pohoda.