Opilost a grafická stránka věci

Přijde mi, že když si Jindra přihne, tak se grafika zaostří a hra je mnohem hezčí. Zdá se to jen mě? Ps4

Ano, je to tak. Při opilosti se nejdřív Jindrovi smysly zostří, ale pozdějc naopak se začne motat.

Opilost je jedna z věcí, která se ve hře povedla zpracovat moc pěkně.

Jen jsem zatím nepochopil, k čemu je opilost vlastně dobrá vyjma chvíle, kdy si cvaknu sejvovici a mám trochu lepší výřečnost. K čemu se opíjet do němoty? Krom toho, že je legrace, jak je Jindrovi špatně. Třeba v Zaklínači 1 tenhle skill měl smysl (dalo se tím řešit questy a získávat tajné informace), ale tady nejde ani s ostatníma postavama pít.

Pravda, co píšeš. Taky nevidím důvod pít nějaký alkohol, kromě Sejvovice, takže ho v obchodech nekupuji, od zabitých si ho neberu a při kapsářství nechávám u původního majitele.

Pálenka dosť výrazne zvyšuje nasýtenosť a odpočatosť. Keď plním nejaký quest a nemám čas na spánok, stiahnem jednu fľašku a hneď sú všetky problémy vyriešené. :grin:
A tuším aj došasne zvyšuje silu, prípadne aj iné staty, ale to si nie som istý…

Hmm, a to se za tu motanici hlavy pak opravdu vyplatí.:grinning:

Ale nejvtipnější je, když si Jindru ožeru do němoty a probudím se třeba ve chlívě (v lepším případě), tohle se mi na té hře strašně líbí, její pestrost :grinning: