Ahoj ,má nekdo stejny problem s opozdenim načítánim textur a opozdenem vykreslovani? Napriklad v ratajich na 10 - 20 metru vidim dům ale neni spravne vykreslenej ,nebo obchodnik ma cepici ale jak se vzdalim uz ne.
Sdilim moje video ze hry pro představu :
To máme všichni … Neoptimalizovali to, minimálně ne pro konzole … Tohle je na Xbox One X
My hrajeme s prateli asi 4 a jediny komu to dělá tohle jsem prave ja. Pri rychlým cestovani je to vzdy jak je toto na videu to by me tak nestvalo ale pokud jdu do mesta a mam dum pred sebou 50metru tak vidim sedou texturu ,grafika jak z PS2 …jakmile prijdu bliz vse se vykresli a to je dost otravny
Naší partě to dělá všem, a jak říkáš, všechny textury jak ve městeh tak mimo doskakujou až ve vzdálenosti pár metrů …
Tak diky za info ,mel jsem porad brouka v hlave zda to neni jen chyba PSek , snad to do budoucna pokusi opravit ,jinak je muj dojem ze hry vybornej
na youtube je video s porovnani vsech konzolovich verzi a bohuzel ps4 a ps4 pro sou na tom v tomhle dost spatne… ani xone na tom neni tak zle
A nedaval Vávra nejaky vyjadreni jestli na tom budou pracovat? Zrovna tohle mi prijde otravnejsi nez cokoliv jinýho
Hraju na one x …a taky me ti stve sni ne tak krajine jde de ti jeste docela da ale kdyz prijdu na namesti nebo do vesnice a ted vidit ty obrysy budov ktere vyoadaji opravdu hooodne spatne …nici to prave ten pohled na svet…ktery si chci uzit a jen tak se toulat krajinou …taky bych rád nekde slysel nejake vyadreni jestli stim neco udelaji
Ja som sa po zakupeni hry rozhodol pockat pokial nefixnu tu grafiku lebo po par minutach hrania som to vypol. Nie je to akceptovatelne za take peniaze. Pride mi to ako nedokoncena hra … Pouzit CryEngine pre “jednu” platformu je dost nestastne riesenie, kedze maju problem s optimalizaciou pre konzoly. Zatial som si nevsimol, aby nejaky patch realne mal vyriesit problem s grafikou.
Mám jeden tip, jsem teda na X1X, ale včera jsem si hrál v nastavení s field of view a dal ho na maximální hodnotu a nevím, jestli je to placebo, ale připadá mi, že se vykreslování hooodně zlepšilo, nezkusil / nepotvrdil by to někdo? Klidně můžete potvrdit, že mám halucinace Taky jsem postoupil v příběhu jinam, takže to může být i tím
U mě je to asi bez rozdílu na ps4 500gb …ve meste mám pořád problém a v příběhu jsem teprv u německého rytíře ,