Oprava Bety

Bylo by celkem dobré,když už se nám to zas posunulo,trochu nastínit finálni podobu opravou bety,na bázy dema třeba,určitě by jsme si to za trpělivost zasloužili :slight_smile:

To si myslím, že už nestane…tak hlavně ať veškeré prostředky investují do hry, ať se nedočkáme odkladu a zveřejněné datum opravdu klapne. Navíc za sebe můžu říct, že už nechci hrát ani další betu ani demo, ale těším se a nechám se překvapit už finální hrou :slight_smile:

Bral by som demo, ale beta sa meniť nebude.

Myšleno stabilizovat betu do stavu podobného výsledné hře,aby jsme si mohli udělat představu o systémových požadavcích,byly dány na Steamu ale se svou sestavou jsem rozjel hry které se s požadavky neshodovaly,tím nechci poukázat na nepravdivost.

Tak hocijaké hry s vyššími požiadavkami aj mne šli, ale hučal mi procesor a skoro sa mi počítač vzniesol alebo mi to na drzosť sekalo. Beta sa meniť nebude, píšu to každý deň na fóre a nikto to zdá sa nečíta.

Díky za info,já nejsem zdatný angličtinář tak na cizojazyčná fora moc nechodím :slight_smile:

Čeština tiež nebude narozpravana do hry. Možno titulky, ktoré podľa mňa za týchto 8 mesiacov budú prepisovať.

řekli že betu už upravovat a ani opravovat nebudou :slight_smile: co potřebovali to si otestovali a dostali (podle mě…) tuny zpětné vazby a co se českého dabingu tak oficiálně řekli že nebude :slight_smile: možná prý dodatečně přidaná ale to je tak trochu pozdě :smiley: ale možná ho udělají tajně a bude to takové hezké překvápko protože i spousta zahraničních hráčů po tom volá (Zaklínače 3 hrálo mraky lidí s polštinou jenom kvůli atmosféře a stejně je to s timhle…je to od českých vývojářů a v česku a proto by to rádi hráli s českým dabingem)

2 Likes

Český dabing by si hra zasloužila ale i s titulky to bude hratelné :slight_smile: hlavně že známe datum a bude snad finální.Ale přece bych rád nahlédl hráčsky do finální podoby před vydáním.

Udelat dabing neni az tak jednoduche jak by se vam zdalo. Namluvit audio neni to nejhorsi, musel by se totiz udelat znova lipsync pro cestinu - jak je to spravne cesky? No proste, aby se rty hybaly jako v cestine a ne jako v anglictine, jinak by to vypadalo strasne neprirozene. U starych her, kdy vyrazy obliceje nebyly tak vyrazne, tak to jeste prochazelo (Mafia forever!!!) - ale od te doby doba pokrocila, a nasim prokletim je nase touha po dokonalosti :wink: