Oprava - pomoc

hm to je divný s tou kůží, by ti měly aspoň tak 2 padnout i kdybys měl nízkej lov…

krvavý meč se mi taky nelíbí, ale prý to pomáhá při zastrašování během rozhovorů. nasrat týpka, co má čerstvou krev na meči, fakt nechcete :smiley:
Já mám kůže skoro všude, ale asi je tam nějaká “náhodnost”.

Jestli někdo potřebuje nejrůznější kůže, tak stačí vykrádat truhly. Tam je vždycky kůží plno.

1 Like

Čim větší lov tim větší možnost kůže paroží ledvinek srdíček a podobně :slight_smile: mě už padá automaticky všechno paroží teda samozřejmě jen ze statných jelenů kterých neni moc zrovna

Proc by nemohla byt kuze na kazdem zvířeti? Hra chce byt realisticka v některých ohledech a ta zvirata snad nebehala bez kuze. Pokud má člověk perk na stahování, kuze by tam mela byt. Ale mozna to bude jeden z mnoha bugu.

realisticky pokud neumíš pořádně tu kůži stáhnout, což neni jednoduchý, tak jí v x případech “zkur*íš” (potrháš) a bude nepoužitelná…

3 Likes

Ano, to je pravda, to me popravde nenapadlo. Kazdopadne by tam mela nejakym zpusobem byt, treba za mensi prachy. Ale bylo to spis takove konstatování, nejsem zas takovy hnidopich.:slight_smile:

to by pak museli udělat jako to bylo ve WOWku…když máš dobrý skill, stáhneš kůži, a když malý, většinou se ti podaří stáhnout jen odřezky (které se ovšem dají taky dále využít)…

1 Like