hm to je divný s tou kůží, by ti měly aspoň tak 2 padnout i kdybys měl nízkej lov…
krvavý meč se mi taky nelíbí, ale prý to pomáhá při zastrašování během rozhovorů. nasrat týpka, co má čerstvou krev na meči, fakt nechcete
Já mám kůže skoro všude, ale asi je tam nějaká “náhodnost”.
Jestli někdo potřebuje nejrůznější kůže, tak stačí vykrádat truhly. Tam je vždycky kůží plno.
Čim větší lov tim větší možnost kůže paroží ledvinek srdíček a podobně mě už padá automaticky všechno paroží teda samozřejmě jen ze statných jelenů kterých neni moc zrovna
Proc by nemohla byt kuze na kazdem zvířeti? Hra chce byt realisticka v některých ohledech a ta zvirata snad nebehala bez kuze. Pokud má člověk perk na stahování, kuze by tam mela byt. Ale mozna to bude jeden z mnoha bugu.
realisticky pokud neumíš pořádně tu kůži stáhnout, což neni jednoduchý, tak jí v x případech “zkur*íš” (potrháš) a bude nepoužitelná…
Ano, to je pravda, to me popravde nenapadlo. Kazdopadne by tam mela nejakym zpusobem byt, treba za mensi prachy. Ale bylo to spis takove konstatování, nejsem zas takovy hnidopich.
to by pak museli udělat jako to bylo ve WOWku…když máš dobrý skill, stáhneš kůži, a když malý, většinou se ti podaří stáhnout jen odřezky (které se ovšem dají taky dále využít)…