Oprava - pomoc

Ahojte potrebujem poradiť. Ako opravím oblečenie, presnejšie kabát napríklad. Zbroj ide samozrejme aj meč luk len, topánky kabát neviem kde mam dať opraviť. Už som všade hľadal, skúste mi poradiť Ďakujem

všade asi těžko, žeby boty u ševce a oblečení (včetně prošivaných zbrojí) u krejčího? zkuste lidi taky aspoŇ někdy na chvíli zapátrat trochu a zapojit mozek,díky…

Taky jsem nevěděl třeba takovou banalitu, jako je odstranění krve ze zbraně. Po chvíli přemýšlení mě napadlo zkusit to v lázních, ale tam ti očistí jen hadry, tak potom zůstala možnost jít se zbraní na brusný kolo a ejhle - zbraň je bez krve.

1 Like

nojo,ale právě že to očištění zbraně je takový neintuitivní,koho by napadlo čistit krev broušením žejo…zato když máš rozbitý boty kam bys asi tak moh jít…

1 Like

Já jen měl problém v Ratajích. Říkal jsem si, proč mi nechtějí nic opravit? Reputace?

A pak jsem zjistil, že celou dobu jsem se bavil s “prodavačkou” a ne “majitelem”…

1 Like

jo no to by mělo být u obou,si to snad umí v rámci firmy vykomunikovat né ? :smiley:

2 Likes

Kdyby nebyla hned první na ráně. Takhle ve všech obchodech je ten hlavní první a přisluhovač někde dál.

Ale mělo mě napadnout, že ve středověku asi nebude ženská šéfovat chlapovi :slight_smile:

1 Like

No v Rataji som išiel ku krajčírovi a tam nič podobne nebolo ako opraviť si košeľu a podobne, na tie boty nevieš kde ho nájdem lebo zatiaľ som ho nenašiel :grinning: Dik

Tak jestli si právě mluvil s krejčím a ne obchodnicí. To mi trvalo docela dlouho, než jsem na to přišel.

Švec je vedle hospody.

No a nebo nakoupit nařadí. Ale ze začátku jsou docela drahý. Pak už to člověk neřeší…

To mi přijde třeba jako zbytečnost :smiley: protože … i kdybych to myl furt tak to bude furt od krve jak furt se řežu

Taky jsem zjistil, že moc nemá cenu zbraň čistit od krve, protože je za chvíli špinavá znovu. Pořád lítat k brusnýmu kolu to čistit se mi nechce.

Čemu vlastně zkrvavená zbraň vadí? Při rozhovorech je většinou meč schovaný (tak by charismu snad snižovat neměl), po městě s vytaseným mečem neběhám, možná to ještě navíc vystraší bandity když ho na ně vytáhnu :slight_smile:

Toto je docela možné ze som iba s obchodincou rozprával, nie možné ale asi… Kks a už vyše týždňa nad tym rozmýšľam a neviem nato dôjsť ze kde :joy: prídem s Prace a pozriem sa nato, fakt ako ta hra ma neprestáva udivovat

Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo chodil pořád za ní :smiley:

a asi nebudeme jediný dva. alespoň já tomu budu věřit :smiley:

1 Like

A ešte otázka, dal som si perk pri lovu aby som mohol dať dole kozu z neho(tanned sa mi zdá po anglicky) keďže su niektoré questi nato zamerané… A vôbec mi nič neukazuje pri mŕtvolách iba loot ale žiadna koža, včera som ulovil aj 10 srniek a nič, ak niekto viete ako nato, poraďte

hm… je zvláštní, že u takovýho množství ani jedna.

Kůže není zaručená, ale tohle už mi přijde divný… :frowning:

Myslíš ze ma v sebe nejaký random prvok ? Lebo som niekde na internete čítal že ono to je iba o nejakej pravdepodobnosti… čiže nebude pri každej ? Dik za odpovede

U každýho zvířete určitě nebude. Možná to bude záviset i na úrovni lovu… Já se jen opravdu podivuju nad tím, že u 10 srnek by nebyla ani jedna kůže…

A dosť dlho mi to trvalo Dokym som ich trafil, no nevadí pozriem sa nato… ináč kozeluh uňho sa dá tiež niečo robiť okrem toho ze nakúpis kozu ?

Vím, že min. v Talmberku je koželuh, který vždy chce nějakou specifickou kůži a koupí jí (jestli výhodněji než při normálním prodeji, to nevim. Rozhodně mu je jedno, že je kradená).

Já už zabíjim zvěř i dobytek na jeden šíp. Jinak lze prý čekat, než vysoká vykrvácí, ale to bude trvat asi dlouho…

1 Like