Přehoz zvyšuje ochranu koně, stejně jako šafon. Level vidíš u obchodníka, nevyší je asi obrana 9. Sedlo, jasně podle počtu brašen, bezpochyby šlechtické. Koně okovej, jinak zátěž snižuje rychlost…používám válečné podkovy…
V reálu taky musíš koně odstrojit…
V realu aspoň tím přendáváním věcí posiluješ A tady nic Tady jen hýbeš o pár milimetrů prstem na myši, případně roluješ kolečkem, joj
ano, já vím domýslěním a koumáním, co jaká věc dělá. A děkuji za tvě informování, ale uvítala bych, kdyby o tom informovala sama hra Už jenom to, že u Jindry tahle informovanost funguje a u koně ne, je takový nemilý nesoulad
Edit: Stále je řeč o režimu nákupu.
Jasný! Člověk aspoň trochu tápe
Potom u sebe vozíš 50kg nepotřebného vybyvení, co jsem zapomněl ve výstrojí koně (jen 4x podkovy -16kg). Totéž bylinky - když mi to došlo, koník vozil skoro 50kg bylin…
To já jsem běžně přetížená bylinami, ale poprvé jsem se taky divila, když jsem zjistila, kolik mi to sbírání přidalo kilo Nebo když zjistíš, že nějaký meč/ sekeru/ obuch máš 10x a ne jen jednou
Páni! Co jsi s půl metrákem bylin udělal? A když si to představím, jak někdo nese 50 kg bylinek - květinky moc neváží, takže 50 kg by mohlo být tak v 10 pytlech na brambory.
No jestli máš 10x u sebe “obuch”, tak asi sbíráš všechno co ti přijde pod ruku co?!
Já si nemohla vzpomenout na ty palcáty a takové věcičky … Ale jo, jsem hrozná socka
No přesunul jsem to do truhly a občas doplním. Teď se mi to hodilo při obléhání Talmberku, kdy po mne chtěla bylinkářka 60ks máty a 30ks kozlíku na sud likérů Nespavec pro armádu. Ledečko za rohem a byliny nikde, nejbližší bylinná zahrada daleko. Quest splněn za 5min. a bez starostí…v té truhle ani moc neubylo, mám zásoby jak Zentiva…
Dočasná chudoba cti netratí, za chvilku Ti předmět za 250g bude připadat, jakože se skoro nevyplatí s ním tahat přes půl mapy…
na opravu sedla potřebuješ ševcovské nářadí a samozřejmě sundat ho z koně :o)
no ještě jsme nezkoušel sundat ho z koně a opravit u ševce … :o)
Jo jo, bylo to přidáno tuším v patchi 1.4.2. Švec opravuje uzdu sedlo a je docela drahý. Nářadím to jde též, ale sedlo mám buď 100 nebo 0. Stačí 1-2 rány od lapky a je po něm. Podkovy a šafron opravuje kovář.
Tak nevím,vše jsem sebral a nezobrazí se mně to v inventáři. Neví někdo prosím v čem může být problém?