Oprava sedla

Dobrý den, nevíte prosím někdo jak opravit poškozené lovecké sedlo? Zkoušel jsem zatim dva dostupné handlíře a všechny řemeslníky (resp. všechny aktivní Npc obchodující). Zaregistroval jsem obdobný dotaz na CZ, ten kolega zkoušel i opravy z vlastních možností. Připadne se omlouvám za špatné umístění dotazu…Díky!

  • jinak díky za skvělou hru! Nic lepšího jsem nehrál a ani neviděl, nehledě na bugy a drobné nedostatky…

mám stejný dotaz a problém.

Zatim nic nového a nic jsem nenašel ani na zahraničních webech. Všichni mají či budou mít stejný problém.

Sedlo nejde opravit? ani když si ho člověk vezme k sobě do inventáře? možná se prostě rozbíjí a časem je nutné koupit nové?

Nejde. Žádné obchodní NPC to nenabízí a ani opravné sady na to nelze použit. Zatim mam přístupné dva handliře v Novém dvoru a Užici - tam jsem to sedlo koupil. Na En webu jsem se dočetl, ze snad přehoz jde opravit u krejčího, ale ten ted ani nemám. No pokaždé kupovat nové sedlo by bylo trochu drahé…

Tak jsem koupil sedlo nové, panské a po jedné jízdě je jeho životnost na O. Zdá se však, že to nepřináší žádné negativní důsledky. Nosnost patrně stejná; cestou mne přepadli, ale koně nesrazili, tak nevim… Zdá se, že původně WH chtělo, aby sedlo fungovalo jako oblečení, ale nedodělalo se to.
Dejte prosim vědět, pokud se pletu…
Včera 80h hraní, úmyslně jdu po okrajových úkolech a tréningu - hlavní příběh si šetřím…
Hrou jsem opravdu nadšen tak, že bugy téměř nevnímám. Zatím jsem se ještě nikde tragicky nezasekl. Jen jsem na začátku spěchal a teď se musím doučit vylamování zámků, tunění výbavy bylo příliš lákavé… Také doufám, že budu mít ještě co kupovat!

Možná to má jen vliv na cenu, aby ho člověk nemohl prodat za plnou palbu…

Já jsem taky hrou nadšen. Vůbec jsem nečekal, že mě tak chytne. Je to jedna z mála her, kde člověk rád kašle na fast travel a projíždí mapu sem tam :slight_smile: Vylamování zámků je zpočátku trochu opruz, ale pak už to jde.

1 Like

Asi je to tak, jak říkáš. Jde jen o prodejní cenu a sedlo prostě úplně rozbít nelze. Zajímavé je, že si toho všimlo poměrně málo lidí.

Už od začátku hry jsem taky přemýšlel kde opravit sedlo.Oblek na koně opravit jde jinak nic ani zlaté ostruhy a jiné podobné.Taky jsem našel na koně šafron na hlavu,kůň vypadá dobře zvedlo mu to odolnost proti bodnutí, seknutí a drtivý zásah.Uzda šlechtická taky nejde opravit.

Ahoj, kde jsi prosím našel ten šafron? Pasu po dalších prvcích brnění na koníka celou dobu a vlastně nikde nic. V hlavním příběhu jse za polovinou…


Máš zakreslený červený bod.Vylezeš tedy na horu a musíš se dívat z rokle dolu a hledat orlí hnízdo.Na hnízdě je mrtvola ta má předmět.

Moc díky! Mezi tim jsem to nasel; musi tady být další věci…přeci to nenechají na dlc/pokud bude…

Taky doufám, že v budoucích patchích bude přidána možnost nechat opravit sedlo, uzdu a šafron. Je to takhle celkem nedomyšlené.

Tedy netušil jsem, že v Českém království žili přerostlejší orlosupové, co by jinak vytáhlo celého koně na ostroh? Na to místo jsi přišel sám, nebo jsi našel někde inspiraci? Někdo o tom na CZ obecně napsal, ale později jsem to už nenašel - byla tam aspoň základní lokace. Obrázek od Tebe je návodnější ( ještě jednou díky) - na redditu o tom psal .u/ImpetuousPandaa. Podle všeho tam lze jit ze zhora, zleva, já šel úplně z prava, což je pravděpodobně nejednodušší - do půlky stráně jse vyjel na koni, zbytek pešo. Šmejdím po lesích, ale kromě hrobů a zajímavých míst jsem nic nenašel. Hrozná škoda je, že ten šafrón asi nejde opravit. Zatím jsem vyzkoušel vše kromě platnéře a hřebčince. Ale stejně tak to naznačují ostatní hráči. Zdá se mi, že při 97% mi šafrón už začíná reznout…

Jako brnění na koně nejde vůbec nikde u nikoho koupit? Leda najít někde v ptačím hnízdě na útesu? No to mě poser!

V prodeji jsou jen čabraky, ale jsem těsně za půlkou hlavní linie - šetřím si ji (180h zatim), tak možná zkušenější poradí. Když ji chceš používat, trochu koníka chrání, tak ho okovej - odbouráš negativní dopady na rychlost apod.

Tak jsem koukal, zda po patchi půjde opravit šafrón, sedlo a uzda, ale nic se nezměnilo - nebo někdo na to přišel?
Není to nic podstatného, ale prázdné políčko ve výzbroji koně mi příliš vrtá hlavou…

Myslím, že to asi na pořádku dne pro team není :slight_smile: Hru to nijak neomezuje a teď jim hoří zadky z jiných věcí. Ale aspoň se můžeme mít na co těšit. Mě osobně třeba spíše trápí, že při nakupování jezdeckých věcí nevidím jak u Jindry při nakupování hadrů, jaké vlastnosti daná věc vylepšuje nebo zhoršuje.

Jako výbava pro koně?

Ano, to zjistím až po nasazení přeci. Jinak co se týče oprav, to jsem si zatím orpavovala jen čabraku, ta lze :slight_smile: Jen mě irituje ten postup, odbavit koně, přesunout do inventáře, opravit, přesunout na koně, vybavit koně. Pro mě pouze 5 otravných kliknutí. O tom, jak se řadí nepřehledně věci v inventu koně ani nemluvě…