Optimalizace

Tak jak hodnotíte optimalizaci ti, co už měli možnost. Popřípadě jak to vidíte s mou GTX 950 ?:grinning:

no já čumím jak blázen … mám 6 let starou sestavu i5-3570K, MSI HD7950 3GB OC a 16GB RAM a jede mi to na STŘEDNÍ až VYSOKÉ při 30+ FPS, ale přitom beta mi jela na NÍZKÉ okolo 20 FPS :smiley: … velmi kvalitně odvedena optimalizace … a to jsem se bál že si to nezahraju

1 Like

Hra mi na RX480 běží v pohodě i s pár věcmi na ultra a vypadá nádherně, ale jsou tam zničeho nic propady FPS.

1 Like

Notebookova GTX 1060, 45-60 FPS na high.

Ono možná pomůže jít na to i z druhé strany, vyšli nové ovladače pro grafické karty AMD 18.2.2 a Nvidia 390.77.

cz:
Ujistěte se, že jste nainstalovali nejnovější kompatibilní ovladače grafických karet, nový ovladač 18.2.2 nebo vyšší od AMD, stejně jako GeForce 390.77 nebo novější, protože byly optimalizovány pro hru.

Zřejmě zítra budou testovat vliv výkonu procesoru na hru

Díky, ani mě nenapadlo tahat nový drivery asi rok :slight_smile: No uvidíme jestli to bude mít nějaký vliv.

Taky jedu na RX480 a v release notes psali že se na KC:D zaměřili. S novými ovladači se výkon zvedl o 4 procenta, což jsou asi 3 snímky :smile: ( test: intel i7 7700X,16GB RAM 3000MHz, RX580 8GB- 1920x1080/ultra = 55,9FPS), ale to je tak všechno…

Testing conducted by AMD Performance Labs as of February 9th, 2017 on the 8GB Radeon RX 580, on a test system comprising of Intel i7 7700X CPU (4.2 GHz), 16GB DDR4-3000 Mhz system memory, and Windows 10 x64. PC manufacturers may vary configurations, yielding different results. With the Ultra High preset playing Kingdom Come: Deliverance, at 1920x1080, the Radeon RX 580 scored 55.9 FPS with Radeon Software 18.2.2 whereas the Radeon RX 580 scored 53.5 FPS with Radeon Software 18.2.1. Comparing FPS software versions, Radeon Software 18.2.2 has 4% faster performance in Kingdom Come: Deliverance. Performance may vary based on use of latest drivers.

V menu jsem hodil hru do fullscreenu a běží to mnohem lépe, nevím proč tam je jako výchozí “okno bez rámečku”. Ani mě to předtím nenapadlo zjišťovat :slight_smile:

Nejvíc mě sere že když dám alt-tab, tak zase skončím v borderless… na posrání :smiley:

Tak to já se už smířil s tím, že to nerozjedu mám tu proti vám o hodně slabší sestavu, AMD Athlon II X2 265 3,71Ghz, 7Gb ram a Amd radeon 5700 series. Zvláštní ovšem je že oficiální minimální požadavky Zaklínače 3 jsou schodné s KCD
a rozjedu jej bez potíží i na střední detaily (a to nesplňuji ani minimální požadavky) . Docela by mě zajímalo jaký nejslabší stroj by to rozpískal. Jelikož minimální požadavky dost často nejsou minimální.