Ahoj,
chtěl bych se zeptat,protože jsem zkoušel Quest-chátra tím způsobem,že otrávím jídlo v kotlíku a všechny zabiju bez boje.V noci jsem do kotlíku nalil 2x lahvičku jedu, 1x zhoubu(myslím ,že se tak jmenuje,nejsem si názvem přesně jist,ale vím ,že tento jed má ubírat 110 života) a ještě jednu paralýzu k tomu. Počkal jsem až do odpoledne,ale když jsem přišel, Lapkové si tam seděli jakoby nic.
Chtěl bych se proto zeptat,zda jsem udělal něco špatně,nebo to jen byl nějaký bug.
Děkuji
Něco podobnýho jsem udělal v táboře nedaleko skalice. Nalil jsem tam teda jen jeden jed a počkal jeden den. Nepřišlo mi, že by nepřátelé měli nějaké problémy. Taky si tam seděli jako by nic, ale já toho tam nalil asi málo.
Neporadím, spíš mě zajímají zkušenosti ostatních.
Musíte přijít do toho tábora… pak… Všschny rozsekat!, a zjistit že máte možnost otrávit jídlo. Tak to vždy fungovalo u mě.
Já hlavně ze začátku, když jsem neměl skill ani vybavení na kumány, tak jsem šel hnedka otrávit víno nebo jídlo a pak jsem si nakradl jejich vybavení, který jsem hnedka prodal, abych měl na lepší vybavení.
Lidi spíš mi poraďte kde najít jed
Jed třeba u kořenářky?
Musíte příjít v noci, hodit a do rána počkat bez použití funkce čekání. Klasicky počkat, pokud použiješ volbu rychlého čekání lektvar se z kotlýku ztratí a otrávení nefunguje. Pokud ale hodíš a klasicky počkáš, nepřátelé se v klidu nají a pak umřou, stačí 1x zhouba. Dříve si musel čekat na noc a pomalu se bez zbroje připlížit k ohni aby si tě nikdo nevšiml. S patchem 1.3 přiběhneš v plné zbroji až ke kotlíku, hodíš zhoubu a než se nepřátelé rozkoukají tak v klidu odejdeš. Nevím proč to takhle je. Podle mě tu hru patch 1.3 dost pokazil, ale je to tak!
Zkuste se třeba taky najíst z toho otráveného kotlíku a zjistíte, že kotlík je otráven pouze tím, co jste do něj hodili naposled, takže pokud do něj hodím dva jedy a poté měsíčkový odvar, tak mě to nezabije, ale začne mě to uzdravovat.