Ahoj, na Xboxu mi pořád nejde otevřít zámky. U Peška jsem měl snad 150 pokusů… Myslel jsem, že to patch 1.3 zlěpší, ale pořád mi to nejde. Návod znám, “teoreticky” vím jak na to, ale na konzoli je to (pro mě) nemožné. Zámek se vždycky otočí jen o kousek, pak už nejde dál (ovládám to správně oběma kloboučky) a zlomím paklíč. Nejde to pomalu, ani rychle. Nebude to ještě vylepšeno v nějakém dalším patchi? Nemůřu se ve hře posinout dál, je to fakt opruz…
Zdar, mám taky Xbox a neměl jsem s tím problém, levou páčkou točím kolem dokola a pravou vychytávám místo, rychlostí “středně rychle”
Hele něco děláš fakt špatně. Já jsem z tohohle měl strašný strach, když jsem o tom četl. Hru jsem si koupil minulý týden a otvírání zámků šlo v pohodě. První zámky jsem odemkl ještě před tím, než jsem vůbec byl u Peška, u něj jsem se jen zdokonalil (nalevelil) Jednoduché a velmi jednoduché zámky fakt nejsou problém. Problém je u některých těžkých a velmi těžkých, pokud na ně nemáš level. Takže problém ůže být v Tvém ovladači (vychozený páčky) a nebo to prostě děláš špatně. Otevírání zámků je v pohodě. A ano mám Xbox …
Taky si myslím, že bud neděláš spravne pohyby nebo pak chyb v ovladači, kdy tam muze byt někde špatný dotek. Ale to by jsi si asi všiml u jine hry. Určitě si chce dat pozor na spravne slazení pohybu pacek, levym analogem je potreba tocit o něco rychleji nez tim pravým, , kterym je potreba pootacet tak aby ta kulicka byla co největší a žluta. Nebyl jsem jak kolega o post výše a na začátku jsem trpěl jak pes az jsem si říkal jak to ve warhorse zkoušeli, ale prostě to bylo jen rukama. I když chyba se může vyskytnout vždycky.
Ahoj! Ja mel uplne stejny problem a trochu si myslim, ze napoveda by v tomhle potrebovala doplnit.
Nicmene… For je v tom, ze levy cudl, kterym ovladas cely zamek, musis otacet daleko rychleji nez ten pravy.
Ja mel na zacatku tendeci otacet jimi synchronizovane, stejne rychle. Ale to se nikam nedostanes. Jednoduse levym toc co to jde, dokud tecka sviti zlute a pravym spis lehce koriguj jeji pozici.
Zkus si mozna ovladac polozit na stul a chytni jen ty cudly. Mozna ti to na zacatku pujde lip.
Ale ono to jistou synchronizaci chce a je to spíš o plynulosti než o rychlosti. Je dobre si zazit s levou páčkou určitou rychlost a bez zbytečného zastavování plynule otáčet a do toho si pravou hlídat aby byl bod co největší. Kdyz to bude moc pomale, tak se mu rozklepou ruce a rycchle to zas neudrží bod. A možná by mohlo ještě pomoct mít zaple vybrace pokud je mate vyple. Me to na začátku pomáhalo tolik neujizdet, ale nemusí to vyhovovat každému.
Ahoj, díky za reakce a pomoc. Po delším nácviku už mi to celkem jde, ale jednoduchý to pořád není