Čím hru ovládáte (na PC)? Zkoušel někdo MS Commander? Je lepší gamepad, nebo myš?
Po vyzkoušení ps4 controller u, steam controller a myši jsem se rozhodl zůstat z myšky
Já to hrál na ovladači, ale neskutečně to je rozbitý. Sprintovat se má držením B a následným pohybem pravého sticku, což ovšem funguje občas a dost často se Jindřichovi běhat nechce. To samé na koni. Trysk by měl po dvojstisku B, akorát že jede 3 vteřiny a pak zapomene, že měl jet rychle a zpomalí na rychlost chůze.
Ja zkousel xbox ovladac ale je to katastrofa dost zklamani…
Pominuli, ze napoveda na ovladani se ukazuje na klavesnici a ne pro ovladac, tak celkove ovladani je jakoby byl Jindra zhulenej… pomale, neobratne, nepresne… postava mi casto chodi ikdyz na ovladac nesaham.
Má ještě někdo problém s ovladačem xbox 360 na PC? Samo mi to chodí, ikdyž na páčky nesáhám. V jiných hrách mi to nedělá, takže HW bude asi v pořádku…
Takže čátečně problém vyřeší výměna xbox 360 ovladače za xbox one. Ale takto se vyřeší jen to samovolné chození. Nápověda je často pro klávesnici, což je fakt na pytel