Páčení zámku na ps4- poradte prosím

Ahoj, můžete mi prosím poradit jak otevírt zámky na ps4? popř.kde to natrénovat?

DÍKY

Trénuj to u Peška hneď, ako ťa to naučí. Predtým si to ulož a keď sa ti ho podarí vypáčiť, hneď loadni a skúšaj znova, až dokým to nebudeš vedieť spoľahlivo. Tak som to robil ja, tiež hrám na ovládači.

1 Like

Už jsem z toho uplně hotová. Přijde mi to na ps4 uplně nemožné…ale děkuji.

Neboj, do toho se dostaneš. Stejně jako lukostřelba mi to taky nešlo, ale když jsem se do toho dostal, tak mě to hodně baví.

1 Like

Fakt je to len cvik. U toho Peška mi vyšiel tak jeden pokus z 30. Teraz dávam na prvý aj veľmi ťažké truhly. Ale asi to bude tak trochu aj tým, že sa to naučil Jindřa :grin:

Hej, lukostreľba takisto. Na prvého zajaca som z troch metroch vymíňal tak 20 šípov, kým som ho trafil. Ostatní šli na prvý alebo druhý.

1 Like

závist… budu se muset víc snažit a nevypínat playstation po třetím špatném pokusu no :smile:

Kým ten ovládač neletí z okna, tak je to okej. :grin: Jedine že by si mala káblový, to by nešlo. :grin: BTW na akej verzii hry to hráš? Lebo nejaký patch mal lockpicking na ovládačoch značne zjednodušiť.

Nevím, zda funguje na všech platformách (ale nevidím důvod, proč by tomu mělo být jinak): Jakmile začneš lockpicking a potřebné místo je daleko od středu, ukonči lockpicking a opět začni. Pozice je náhodná. Jakmile bude potřebné místo blízko u středu, je to jednodušší. Jinak doporučuji se přes noc stavit u nedalekého koželuha či si udělat výlet do vesničky. Domy jsou obvykle zamčené jen na very easy a pěkně se leveluje LP.

Mám stejný problém :confused: já se to snad nikdy nenaučím :grinning: btw. Kde získáváte další paklíče?

No…já už prošel kde co, našel jsem už i pár pokladů, ale zámek jsem neotevřel ještě ani jeden:-( Zatím jsem vše obešel, ale docela už mne to přestává bavit a Pešek? Vykrádání kapes se s ním učit dá, ale když se ho zeptám na zámky tak mne seřve a pošle někam…no…chtělo by to buď nějaký opravdu účinný patch nebo to přestanu hrát…

1 Like

Osvědčilo se mi ty zámky otáčet svižněji. Pomalu to otáček, aby se ta kulička ani o kousek neposunula mi přijde podstatně těžší. Chce to zkoušet a zkoušet. Před verzí 1.3 to bylo ok a s verzí 1.3 je to otevírání banalita - mimo zámků z kategorie velmi těžkých, tam už to není 100% a i mi to píše, že zámek je nad mé schopnosti a hrozí zlomení paklíče.
Taky záleží, jak dlouho na PS hraješ a jak máš ovladač v ruce. Moje první hra na PC byla Killzone a za celou dobu té hry jsem se do nikoho nemohl trefit.

1 Like

Myslím, že by ich mali mať všetci mlynári a ešte Votava na Talmbergu.

1 Like

K těm zámkům, nevím jestli je to chyba nebo správně, ale velmi těžké zámky už otevírám v pohodě, ale u některých se napíše ještě to varování že je příliš složitý a ten rupe pořád dokolo už při sebemenším pokusu. Chápu tedy správně že jsou dva typy hodně těžkých zámků a nebo je to prostě chyba?

PS4 PRO
verze hry 1.4.3

Jsou dva typy :slight_smile: