Pády hry po zakoupení Band of Bastards

Ahoj,
setkali jste se někdo po zakoupení Band of Bastards a update na 1.8.1 s pády hry?

V podstatě pokaždé po spuštění hry v rozmezí 20 sekund až 5 minut skončím takto:

Předtím 120 hodin hry bez jednoho jediného crashe.

Ano, bohužel…
Před nedávnem jsem začal hrát od začátku celou hru, cca 40h odehráno v druhé herní linii z celkových 226h. Hra začla crashovat někdy ve středu 13.2. Postupným načítáním starších savů mi přijde, že hra crashne pokaždý ve stejný čas, tzn. poslední save po načtení crashne po pěti minutách, spustím starší save 20min před posledním a hra crashne po 25minutách.
Hra padá rovnou “na plochu” bez jakékoliv hlášky. Ve hře nemám žádné módy.

To samý se mi dělo ve starší verzi hry (asi 1.7. nebo tak něco), ale po poslední aktualizaci se mi to naopak spravilo a moje starší savy zase jedou.

U mnie to samo się dzieje. Cały czas wywala do pulpitu, ale bez okna informacji o błędzie.

Ahoj, mě se to děje také - a podotýkám, bez DLC. Takže DLC za to nejspíš nemůže - podezřívám poslední patch 1.8.1
Do patche 1.7.2 v pohodě, vydáním posledního patche to s něčím koliduje - typuji že optimalizace grafic. prostředí.
Sice ted jsou vidět světelné plochy lépe, včetně stínů - ale při jízdě na koni je to děs. (Zdá se mi to nebo koník běhá rychleji?) A ve výčtu pokračuji - Stalo se to již podruhé - kdy při spuštění animace - se prstě komp vypne - koukal jsem na teploty, zvláštní jak se mi CPU najednou hřeje - tak se mi zdá,že optimalizace šla jiným směrem než k uživatelům.
Stačí (no stačí - špatné slovo,ale budiž) zoptimalizovat / udělat optimalizaci pro CPU, at se zbytečně tolik nezatěžuje, když spousty věci stíhají v dnešní době Graf. karty úplně bez problémů. Grabování z disku je také nemastné neslané - proto jaksi se děje to s tím dočítáním textur - a poslední věc - nevím jestli se používá stránkování z HDD ale vypadá to že ano - celkem divně nastavené - v dnešní době kdy GK mají min. 4GDR Ram - nevím, podle mě by jako další patche mohl být onen optimalizační balík - to že to píše, že přestal pracovat - bud miš/maš na hadru - nestíhají se přenášet data ze stránkování = zatížení CPU místo Grafiky. Co se týče vracení pamětí - tady to funguje dobře, jen ještě lépe využít ony GD Ramy u grafiky.

Tot můj názor - snad nezapadne a k něčemu bude :slight_smile: