Pár postřehů

Pěkně zdravím.
Snad píšu do správného a nezakládám zbytečně nové. Z prvu. tato hra je skvělá a neskutečně mě baví. ;).

Mám ovšem pár postřehů, které by již tak velké radosti jistě přidali.
1-) Ukazatelé na cestách a křižovatkách. Při delších cestách a množství křižovatek kouká člověk na každé do mapy, ač by stačilo si zapamatovat vesnice po cestě a jet podle ukazatelů.
2-) možnost rozdělat oheň a vyspat se u něj. Ač je různých táboru pomnohu, udělat si vlastní tábořiště byť na jedno použití by bylo milé ;).
3-) průchodnost terénem. zasekávání se o padle kusy stromů, pařezy, lehké projevy eroze (malinký schůdek). Přec jen nejní pro člověka chůze po lese sebemenší problém a pařezy, či padlé stromy zvládá mnohdy i bez zpomalení. že se o ně kousne i koník, což při nahánění Ulricha po lese bylo až flustrující, především už po nějakém 6 pokusu.
4-) krátký skok koníka, navazuje na 3). kdy nedoskočí a spadne do potoka a chce to hodně píle se odtamtud dostat, příčemž kůň by stím neměl mít naprosto žádný problém. (tuším, že v betě to bylo spracované lépe. ) U koně je psán skok dlouhý 8m, ale tu mám tušení, že to bude sotva polovina
5-) Neprůchodné nízké keře a smrčiny, ač to píchá prolézt se tím dá, koník by tím teoreticky měl být schopen proběhnout, je toho v lese moc a stává se z toho často hotové bludiště. krok doprava, krok doleva, dva rovně… :wink:
6-) Voda. Když už Jindra neumí plavat, koník by to přirozeně umět měl :wink:
7-)Vliv oblečení, když už má člověk na sobě oblečení i štít v barvách Pana Racka. bylo by milé, aby byl jindra přednostně vnímán jako družiník pana Racka a né jako pobuda co se ptá na co nemá :smiley:

Tak to by bylo zatím vše z toho co si nyní vybavím. :wink:
Nebrat jako kritiku prosím, Hra je opravdu skvělá a pro mě velmi zábavná.

-------------------------------------------------------------------------

A když už píšu, neboť byl ve hře zmíněn Valdek. Vůbec bych se nezlobil za:
Postroj na koníka, nebo štít v těchto barvách :wink:

Bohužel si zde nejsem zcela jist barvami. (červená, nebo tmavě zelená)
Erb má tyto barvy. (barvil jsem to tehdá podle popisu v knize, tuším od F.A Slavíka.
439ee6fa073c12f2da860000
(Jen zkouším jestli budu mít štěstí :-D, nic se neděje ;))