Patch 1.2.5

Hru mám na steame a po naintalovani patchu 1.2.5 sa mi celkovo rozhasil chod hry, predtým som mal mix stredných az velmi vysokych a takmer konstatnych 60 fps, teraz v tých istych lokaciach pri rovnakych nastaveniach mam prepady fps, poprosil by som o opravu, alebo aspon radu ako na steame vratiti predchadzajuci patch 1.2.0 s ktorym som nemal problem, dakujem za akekolvek rady

Na Steamu není možné provést downgrade. To jde pouze u GOG Galaxy. Spíš bych nepanikařil a v grafickým nastavení dej vše na Nízké pak to potvrď, pak jdi do Pokročilýho graf. nastavení pozapínej si to tak jak si to měl. Jestli máš slabší grafiku tak 100% dej Stíny a Kvalitu Shaderů na “Nízké” protože tyhle dvě položky jsou absolutně nejžravejsí a ať je dáš na Ultra nebo nízký tak rozdíl budeš hledat lupou. A pak si zkontroluj posuvník LOD jak ho dáš naplno tak si to taky bere dost výkonu . Já ho mám na 50% a je to OK nestalo se mi že by mi doskakovaly textury 10m předemnou. Prostě se ti tam neco přeplo co ti žere výkonu mraky a ty si myslíš že je to Patchem 1.2.5 toť můj názor. Schválně napiš jak to dopadlo.